merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 75 saatlik save dosyam gidiyor oyun açıkken bir anda bilgisayar kapandı ve tekrar açtığımda oyun bu haldeydi save dosyam bozulmus bunun bir çözümü falan var mı ne olur yardım edin.
75 saatlik save dosyam gidiyor oyun açıkken bir anda bilgisayar kapandı ve tekrar açtığımda oyun bu haldeydi save dosyam bozulmus bunun bir çözümü falan var mı ne olur yardım edin.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.266 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 Sign In store.steampowered.com Buradan save dosyanı indirip yüklemeyi dene derim. Her ne kadar Cloud save olsa da bence manuel olarak save dosyanızı her oyundan çıkışınızda yedekleyin derim. 90-100 saatlik Dark Souls savemi yakmıştım öncesinde. Artı 0 Eksi
Sign In store.steampowered.com Buradan save dosyanı indirip yüklemeyi dene derim. Her ne kadar Cloud save olsa da bence manuel olarak save dosyanızı her oyundan çıkışınızda yedekleyin derim. 90-100 saatlik Dark Souls savemi yakmıştım öncesinde.
KS KS merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Shuichi Tatsuo dedi: Sign In store.steampowered.com Buradan save dosyanı indirip yüklemeyi dene derim. Her ne kadar Cloud save olsa da bence manuel olarak save dosyanızı her oyundan çıkışınızda yedekleyin derim. 90-100 saatlik Dark Souls savemi yakmıştım öncesinde. Genişletmek için tıkla... Save dosyamı indirdim bunu nasıl oyuna yükleyeceğim Artı 0 Eksi
Shuichi Tatsuo dedi: Sign In store.steampowered.com Buradan save dosyanı indirip yüklemeyi dene derim. Her ne kadar Cloud save olsa da bence manuel olarak save dosyanızı her oyundan çıkışınızda yedekleyin derim. 90-100 saatlik Dark Souls savemi yakmıştım öncesinde. Genişletmek için tıkla... Save dosyamı indirdim bunu nasıl oyuna yükleyeceğim
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.266 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 merssj dedi: Save dosyamı indirdim bunu nasıl oyuna yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... AppData\Roaming\EldenRing Kısmına atacaksınız. Dosyanın üzerinde yazan uzun rakamlı olan save dosyasını açıp içine yollayın. %Winappdataroaming%eldenrinG_76561198312714440_er0000 Benim burada "76561198312714440" isimli klasör içine indirdiğim dosyanın ismini "ER0000" olarak değiştirip atmam gerek. Kısaca dosyanın ismini en er ile başlayan ile değiştir ve ondan önce uzun yazan numaralı klasör içine fırlat. Artı 0 Eksi
merssj dedi: Save dosyamı indirdim bunu nasıl oyuna yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... AppData\Roaming\EldenRing Kısmına atacaksınız. Dosyanın üzerinde yazan uzun rakamlı olan save dosyasını açıp içine yollayın. %Winappdataroaming%eldenrinG_76561198312714440_er0000 Benim burada "76561198312714440" isimli klasör içine indirdiğim dosyanın ismini "ER0000" olarak değiştirip atmam gerek. Kısaca dosyanın ismini en er ile başlayan ile değiştir ve ondan önce uzun yazan numaralı klasör içine fırlat.
KS KS merssj Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #5 Dosyayı indirdim ismini değiştirdim dediğiniz klasöre attım fakat değişen birşey olmadı başka bir çözüm öneriniz varmi ( Artı 0 Eksi
Dosyayı indirdim ismini değiştirdim dediğiniz klasöre attım fakat değişen birşey olmadı başka bir çözüm öneriniz varmi (
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.266 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #6 Eğer böyle de olmuyorsa geçmiş olsun demek istiyorum yandı save. Normal şartlarda yerlerini değiştirdiğiniz zaman save dosyanız ile açılması gerek. Bir önceki save dosyasını deneyin. Eğer o da olmazsa elden bir şey gelmez sıfırdan başlamanız gerekir. Artı 0 Eksi
Eğer böyle de olmuyorsa geçmiş olsun demek istiyorum yandı save. Normal şartlarda yerlerini değiştirdiğiniz zaman save dosyanız ile açılması gerek. Bir önceki save dosyasını deneyin. Eğer o da olmazsa elden bir şey gelmez sıfırdan başlamanız gerekir.
nikimu Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #7 merssj dedi: Dosyayı indirdim ismini değiştirdim dediğiniz klasöre attım fakat değişen birşey olmadı başka bir çözüm öneriniz varmi ( Genişletmek için tıkla... merhaba elinizdeki save dosyasını şu videodaki şekilde save yerine atarsanız bu sorun düzeliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
merssj dedi: Dosyayı indirdim ismini değiştirdim dediğiniz klasöre attım fakat değişen birşey olmadı başka bir çözüm öneriniz varmi ( Genişletmek için tıkla... merhaba elinizdeki save dosyasını şu videodaki şekilde save yerine atarsanız bu sorun düzeliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N NotPaint Zeptopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #8 nikimu dedi: merhaba elinizdeki save dosyasını şu videodaki şekilde save yerine atarsanız bu sorun düzeliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapamadım başka bir yöntemi var mıdır discord gelebilirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
nikimu dedi: merhaba elinizdeki save dosyasını şu videodaki şekilde save yerine atarsanız bu sorun düzeliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yapamadım başka bir yöntemi var mıdır discord gelebilirseniz sevinirim.