cinar.ss Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Oynarken elektrikler gitti daha da açılmıyor.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.066 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2024 #2 cinar.ss dedi: Oynarken elektrikler gitti daha da açılmıyor. Eki Görüntüle 2231106 Genişletmek için tıkla... Elden Ring save data is corrupted hatası. hocam bu konuya bir göz atın. Artı 0 Eksi
cinar.ss dedi: Oynarken elektrikler gitti daha da açılmıyor. Eki Görüntüle 2231106 Genişletmek için tıkla... Elden Ring save data is corrupted hatası. hocam bu konuya bir göz atın.
N NotPaint Zeptopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 YLN dedi: Elden Ring save data is corrupted hatası. hocam bu konuya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Hocam yapamadık bir el atar mısınız? Artı 0 Eksi
YLN dedi: Elden Ring save data is corrupted hatası. hocam bu konuya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Hocam yapamadık bir el atar mısınız?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.066 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Haziran 2024 #4 NotPaint dedi: Hocam yapamadık yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece size yadım edebilmek için bu konuyu attım. Bu hata hakında bir bilgim olmadığı için yardım edemeyeceğim maalesef. Artı 0 Eksi
NotPaint dedi: Hocam yapamadık yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece size yadım edebilmek için bu konuyu attım. Bu hata hakında bir bilgim olmadığı için yardım edemeyeceğim maalesef.