Elden Ring Save'imi nasıl düzeltebilirim?

Darfind

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda saveimi açtığımda yükleme ekranında takılı kalıyor oyunu sildim yükledim düzelmedi. Dosyaları doğruladım ama yine düzelmedi ne yapmam lazım hocam? Ben buna 70 saatimi verdim tekrardan oynayamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
70 saat ne birader 70 saatte Magrit fel the omen'i bile kesemezsin. Yeni başlamışsın oyuna. Save dosyana ne oldu ki?

itemsiz Çok aşırı zor oyun. Bugla mugla ilerlemeye çalışıyorum. Yoksa imkansız bu canavarları +1 itemlerle kesmek falan. Doğru düzgün item düşmüyor. Online oyun oynuyoruz gibi günlerce item arıyoz

Bence baştan başlayabileceğin bir noktadasın şuanda. Daha bilinçli ve hızlı ilerleyerek kasılabilirsin. Oyuna da alıştın çatır çutur boss kesersin.
Oyunda saveimi açtığımda yükleme ekranında takılı kalıyor oyunu sildim yükledim düzelmedi. Dosyaları doğruladım ama yine düzelmedi ne yapmam lazım hocam? Ben buna 70 saatimi verdim tekrardan oynayamam.
Birde oyunu silip yüklemene gerek yoktu. Bunun saveyle hiçbir alakası yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-01 053649.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Hocam malenia dayım şu an 70 saatle!

Hocam malenia dayım şu an 70 saatle
bencede yeniden başlıyayım

Son düzenleme:
Bu ne abi? 70. saatte magrit fel omeni zor öldürdüm. Çok iyi ilerlemişsin. Bu malenia ölüyor mu peki. Doğru düzgün itemde düşmüyor Bossu boşver resimde attığım muhafızı geçemiyorum daha

Öldüren adama 480k Rune verdi. Adam 100 level falan herhalde. Açıkçası bende çok merak ediyordum oyunun late gamesindeki mobları.

Vallaha şaşılacak birşey 50 GB lik oyunda bu kadar Geniş açık dünya çok ilginç. Hayret birşey.

Son düzenleme:

Hocam oncelikle şunu soyleyeyim malenia ya çok seveceksin bunu bil yani doğru düzgün itemleride internetten bulabilirisn hangisini istiyorsan ve katana oynamanı öneririm özellikle şunları izleyip almalısın bence çok iyi hasar vuruyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…