Rehber Elden Ring - Seamless Coop Mod - Steam lobby Search timed out hatası çözümü

Exellion

Hectopat
Daha fazla  

Merhabalar​

Seamless Mod'u Elden Ring hayranları bilir. Bu mod ile birlikte oyunu 6 kişiye kadar birlikte oynayabiliyorsunuz. Seamless Coop, Fromsoftware coop iletişiminin aksine direkt olarak oyundan kopmadan tüm macerayı birlikte yaşayabildiğiniz, buna keza düşen itemlerden birlikte yararlanabildiğiniz, pot sınırlaması gibi olaylara takılmadığınız oldukça keyifli bir oyun modudur. Ancak oyunun zorluk yüzdeleri oyuncu sayısı ile doğru orantılı şekilde artmaktadır. Bu mod her ne kadar %90 kusursuz çalışsa da birtakım olaylar can sıkıcı olabiliyor. Bunlardan göze çok çarpmayan olayları sıralayacak olursak; bazen atınız gelmeyebiliyor ancak oyuna relog attığınız zaman bu durum düzeliyor. Bazense arkadaşlarınız ile ışınlandığınız noktada size göremeyebiliyorlar. Bunun çözümü de bulunduğunuz konuma hep birlikte tekrardan ışınlanmaktır. Yukarıda da bahsettiğim gibi bunlar pek umursanacak buglar değil açıkcası. Bu kadar güle eğlene bir o kadar da ciddiyetle oynanabilen bir mod için bunlar göz ardı edilebilir. (Bu sorunlarla çok nadir karşılaşıyorsunuz.)

Ancak 70 saatin ardından karşılaştığım ve birçok yerde araştırıp bulamadığım '' Steam lobby search timed out'' sorununun çözümünü tesadüf eseri buldum ve siz oyuncularla paylaşmak istedim. Bu sorun, oyunun menüsünde bulunan Settings/Network ayarlarını kurcaladıktan sonra karşıma çıktı. Bu sorunu oyunun kurulu olduğu klasöre girip, klasörün içinde bulunan ''ersc_settings.ini'' dosyasını mod klasöründen temiz bir şekilde alıp üzerine değiştirdim ve yeni bir şifre belirledim. (Oyunu birlikte oynayan kişilerin şifreleri eşleşme için aynı olması gerekmektedir! Modun detaylı kurulumu için Youtube'a bakabilirsiniz.)

Elden Ring - Seamless Mod yalnızca orijinal oyun ile çalışmaktadır. Mod, Steam ile eşzamanlı olup, tüm başarım, oynama süresi ve ekran görüntüsü gibi etkinlikleri tıpkı Steam'den oynuyor gibi eksiksiz görebilirsiniz. Bu etkinlikleri kütüphanenizde bulunan Elden Ring üzerine yazmaktadır.

An itibarıyla Leyndell Royal Capital'a giriş yapmaktayız. Önümüzde çok uzun bir serüven var. Merak edip arkadaşıyla başlamak isteyen varsa geç kalmamalı. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

STORMHİLL'DEN BİR HATIRA FOTOĞRAFI:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…