Çözüldü Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si neyi içeriyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gyro Zeppeli

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650Tİ
Razer DeathAdder V3 Pro
SteelSeries Artics Nova 3
Meslek
Oyuncu
Elden Ring Shadow of The Erdtree DLC'sini almamama rağmen oyuna 40GB kadar bir güncelleme gelmiş. Oyun o büyüklükte zaten. Bu güncelleme neleri içeriyor?

Çözüm
Hocam DLC satın almadım. Ona rağmen 40GB güncelleme gelmiş.
Hocam o zaman konunun başlığı yanlış açılmış. "Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si neyi içeriyor?" bu başlığa göre cevap yazmıştım. Size gelen güncelleme DLC içeriği değil. Normalde 6 GB olan bir güncelleme ama 40 GB olarak gözüküyor. Sanırım dosyaları sıkıştırma işlemi yüzünden böyle gözüküyor.

Bu güncellemenin neyi içerdiğini ise bilmiyorum maalesef. Muhtemelen düzeltilen buglar ve ona benzer şeylerdir.
Shadow of the Erdtree genişletmesi, Land of Shadow'da geçen, tehlikeli zindanlara ek olarak yeni düşmanlar, silahlar ve ekipmanlarla dolu yepyeni bir hikayeyi içeriyor.

Steam'da açıklama olarak bunu yazmışlar. Daha detaylı öğrenmek istersen youtube da gameplay videolarını izleyebilirsin.

Hocam o zaman konunun başlığı yanlış açılmış. "Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC'si neyi içeriyor?" bu başlığa göre cevap yazmıştım. Size gelen güncelleme DLC içeriği değil. Normalde 6 GB olan bir güncelleme ama 40 GB olarak gözüküyor. Sanırım dosyaları sıkıştırma işlemi yüzünden böyle gözüküyor.

Bu güncellemenin neyi içerdiğini ise bilmiyorum maalesef. Muhtemelen düzeltilen buglar ve ona benzer şeylerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…