B BeraUysal Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Şahsen Elden Ring oyununa bayılıyorum. DLC'yi de birkaç kez oynama şansı yakaladım. Fakat kendi hesabımda değildi. Öğrenciyim Steam'de tam olarak hatırlamıyorum ama 1000 TL gibi bir fiyatı vardı. Daha ucuza bulabilir miyim?
Merhaba, Şahsen Elden Ring oyununa bayılıyorum. DLC'yi de birkaç kez oynama şansı yakaladım. Fakat kendi hesabımda değildi. Öğrenciyim Steam'de tam olarak hatırlamıyorum ama 1000 TL gibi bir fiyatı vardı. Daha ucuza bulabilir miyim?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 20 Temmuz 2024 #2 Gameship uygulaması üzerinden %20 indirimli alabilirsiniz.
B BeraUysal Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 CS Relboron dedi: Gameship uygulaması üzerinden %20 indirimli alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma biraz geç ulaşabildim. Yazdığınız site güvenilir mi?
CS Relboron dedi: Gameship uygulaması üzerinden %20 indirimli alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakma biraz geç ulaşabildim. Yazdığınız site güvenilir mi?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 22 Temmuz 2024 #4 BeraUysal dedi: Hocam kusura bakma biraz geç ulaşabildim. Yazdığınız site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Site değil uygulama,evet.
BeraUysal dedi: Hocam kusura bakma biraz geç ulaşabildim. Yazdığınız site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Site değil uygulama,evet.
oztoprak58 Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #5 selamlar bir soru sormak istedim elden ring dlc indirime girermi yakın zamanda girerse % kaç girer. steam cüzdan bakiyem $20 dolar $6 dolar eksisik sadece düşermi diye merak etim ana oyunu bitirdim cok keyif aldımda steam cüzdan bakiyem $20 dolar $6 dolar eksisik sadece düşermi diye merak etim ana oyunu bitirdim cok keyif aldımda Son düzenleme: 15 Ocak 2025
selamlar bir soru sormak istedim elden ring dlc indirime girermi yakın zamanda girerse % kaç girer. steam cüzdan bakiyem $20 dolar $6 dolar eksisik sadece düşermi diye merak etim ana oyunu bitirdim cok keyif aldımda steam cüzdan bakiyem $20 dolar $6 dolar eksisik sadece düşermi diye merak etim ana oyunu bitirdim cok keyif aldımda