Elden Ring silah ve Build önerisi

FrostyNegs

Decapat
Daha fazla  
Elden Ring'de güzel bir Build oluşturmak istiyorum ama oyunu fazla bilmiyorum. Hangi Katana ile Build oluşturayım sizce? Bir de iki Katana birden kullanmak istiyorum öyle bir Build olsun öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring'de güzel bir Build oluşturmak istiyorum ama oyunu fazla bilmiyorum. Hangi Katana ile Build oluşturayım sizce? Bir de iki Katana birden kullanmak istiyorum öyle bir Build olsun öneriniz var mı?
Katana powerstance (iki katanayı aynı anda kullanma durumuna verilen ad) pek tutarlı değil. İki kılıcı vurma süresi çok uzun. Powerstance seviyorsanız, great sword, great hammer, spear, greatspear, curved sword veya great curved sword tavsiye ederim.
Ama samurai tarzında oynama konusunda ısrarcı iseniz tek silahı iki elle kullanılması stance-break için daha optimaldir.

Yok benim tarzım bu, bu şekilde öneri verin diyorsanız uchikatana ve nagakiba iyi iki seçenek olacaktır. Dilediğiniz gibi infuse edebilir her türlü build yapabilirsiniz.

Daha detaylı öneriler istiyorsanız, oyun tarzınızı biraz daha detaylandırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…