Elden Ring Str Faith Build Önerisi

fati_mcqueen

Centipat
Daha fazla  
Elden Ring'de vagabond olarak başladığım karakterimi 49 seviyeye kadar kastım ama souls oyunlarında yeni olduğum için Build sistemini biraz zor anladım, bir elimde kılıç bir elimde büyü atabileceğim (mümkünse ateş büyüleri olsun) güzel Build rehberi önerebilir misiniz?

Bu tarz bir build için Golden Halberd iyi bir seçim olabilir, en büyük sebebi oyunun çok erken safhalarında erişilebiliyor olması, çok da güçlü bir silahtır oyunun sonuna kadar çok rahat götürür. İkinci ve bana göre daha iyi seçim Magma Wyrm's Scalesword, bu silahın STR ve FTH scaling'i Golden Halberd'a kıyasla daha iyi. Son olarak Blasphemous Blade seçeneği var ki bu belki aralarından en iyisi ama en geç alınanı da bu, end-game'e yakın bir vakitte elde edildiğinden bunu pek önermiyorum.

Sacred Seal seçimine gelirsek bu tarz bir build için Seal önerim şu şekilde olur, oyunun %80'ini Clawmark Seal ile oynayın çünkü onun kadar iyi başka bir seçeneğiniz olmayacak, bu seal hem STR hem de FTH ile eşit bir şekilde scale aldığından tam sizin buildinize uygun ancak end-game'e geldiğinizde Giant's Seal seçeneğiniz olacak, bu seal ateş büyülerinin verdiği hasarı %20 arttırıyor ancak daha çok FTH ağırlıklı, STR'den aldığı scaling pek iyi değil. Muhtemelen her şekilde Giant's Seal daha iyidir ama Giant's Seal'ı elde edene kadar her türlü Clawmark ile idare etmeniz gerekecek.

Ateş büyülerine gelirsek özellikle 2 büyü göze çarpıyor, birincisi Catch Flame ikincisi ise Flame of the Fell God, Catch Flame'i önermemin sebebi animasyonunun çok hızlı olması ve hızlıca bir saldırıyı aradan çıkartabiliyor olması, üstelik hasarı da çok fazla. Flame of the Fell God ise yine hasarından dolayı önerdiğim bir büyü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı