Elden Ring tüm başarılar nasıl alınır?

Baran murat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Elden Ring de Full başarı yapmak istiyorum daha yeni başlardayım renellayı kestim başarımlarda tüm silahlara ve büyülere sahip olmada var ve boss kestiğimizde gelen remembrancelarda 2 tane alınabilecek şeyler oluyor ama bir tane alabiliyoruz. Diğerini alamadığımız için tüm her şeyi alma başarımını nasıl alırız?
Oyunda remembranceları kopyalama var evet ama 7 tane var galiba ama 7'den fazla remembrance var o yüzden o da işe yaramıyor diye düşünüyorum.

Oynayarak nasil basarirsin bilmiyorum ama SAM programi var. Bu programla istedigin tüm basarimlari acabiliyorsun.
Bunu kullanipta ban yiyeni daha hic görmedim. Kendim de bir kac oyunda kullanmisligim var.

ELDEN RING'in tüm silahlara sahip olma tarzında bir başarımı yok, tüm efsanevi silahlara sahip olmanı istediği bir başarım var ve oyunda sadece 9 tane efsanevi silah var. Bu 9 silaha sahip olmanız yeterli ve bu 9 silahın hiçbiri boss hatıralarından alınmıyor, boss silahlarına ihtiyacınız bile yok.

Bu 9 silah arasındaki en önemlisi Bolt of Gransax çünkü kaçırılabilir olan bir tek o vardı yanlış anımsamıyorsam. O yüzden Leyndell'e girer girmez yapacağınız ilk şey bu silahı almak olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı