arvents Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Ben ejderi öldürdüm, bu bir seferlik bir şey mi yoksa bir süre sonra yenilenecek mi? Ve eğer yenilenecekse rün verecek mi tekrardan? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
Ben ejderi öldürdüm, bu bir seferlik bir şey mi yoksa bir süre sonra yenilenecek mi? Ve eğer yenilenecekse rün verecek mi tekrardan?
Q QwertPasha Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 912 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 arvents dedi: Ben ejderi öldürdüm, bu bir seferlik bir şey mi yoksa bir süre sonra yenilenecek mi? Ve eğer yenilenecekse rün verecek mi tekrardan? Genişletmek için tıkla... Hayır eğer öldürdüyseniz yenilenmez bazıları bug yaparak yeniliyor ama o saniyelik bir şey öldürdüğünüz sırada yapmadıysanız hayır yenilenmeyecek.
arvents dedi: Ben ejderi öldürdüm, bu bir seferlik bir şey mi yoksa bir süre sonra yenilenecek mi? Ve eğer yenilenecekse rün verecek mi tekrardan? Genişletmek için tıkla... Hayır eğer öldürdüyseniz yenilenmez bazıları bug yaparak yeniliyor ama o saniyelik bir şey öldürdüğünüz sırada yapmadıysanız hayır yenilenmeyecek.
arvents Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 QwertPasha dedi: Hayır eğer öldürdüyseniz yenilenmez bazıları bug yaparak yeniliyor ama o saniyelik bir şey öldürdüğünüz sırada yapmadıysanız hayır yenilenmeyecek. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler silahları +6 yapmaya yarayan bir eşya var ya onu alamamıştım onu alıp tekrardan kesmek istiyordum fakat gelmiyorsa yapacak bir şey yok.
QwertPasha dedi: Hayır eğer öldürdüyseniz yenilenmez bazıları bug yaparak yeniliyor ama o saniyelik bir şey öldürdüğünüz sırada yapmadıysanız hayır yenilenmeyecek. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler silahları +6 yapmaya yarayan bir eşya var ya onu alamamıştım onu alıp tekrardan kesmek istiyordum fakat gelmiyorsa yapacak bir şey yok.