Elden Ring ve New World alınır mı?

341720

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
Ryzen 7 4800H
Merhaba arkadaşlar, Steam indiriminde 2 oyunu almaya karar verdim sizce alınır mı? Oynayan arkadaşlar bilgi verebilir mi ek olarak Ryzen 7 4800H ve RTX3050 Ti ASUS ROG laptopta hangi ayarlarda 60 FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam RTX 3050 Ti performansı düşük kalabilir. Bilemiyorum

GTX 1650, i5 10300H alev saçan monster laptopta Elden Ring'i akıcı oynuyordum. New World'de oynamıştım ama ilk çıktığı zamanlar almıştım o zaman optimizasyonu sıkıntılıydı.

Elden Ring kesinlikle alınır. New World için aynısını söyleyemem çünkü aktif oyuncu sayısı bildiğim kadarıyla çok az.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Hangi ayarlarda sizce 60 FPS alırım.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Hangi ayarlarda sizce 60 FPS alırım.
Mutlaka senin siteminde birileri önerilen ayarlar koymuştur. Youtube'ye "Elden Ring RTX 3050Ti best setting" yazarsan aradığını bulursun.

G4560 GTX 1050 ti 64 GB ram ? Olur mu elden ring için

Ben i5 7500 + rx 580 le new world oynuyorum sorun olmuyor. Elden ringi denemedim. New world optimizasyon eskiye göre baya düzeltti

New World nasıl alınır mı? Serverları kalabalık mı?
Bu tarz seviyorsan şuanki indirime göre güzel tabi alınır. İzlemeni tavsiye ederim biraz.
Serverları şuan kalabalik değil ama orta halli. 6 temmuzda sezon 2 geliyor bir çok yenilikler gelecek , belki biraz canlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…