Elden Ring vs 9 oyun

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci

1. Bu listeye Resident Evil 7 Gold ve Devil May Cry 4 Special Edition ya da AC Valhalla ekleyeceğim.
2. Sadece Elden Ring ve 60TL'lik daha oyun ekleyip indirim dönemini kapatacağım.
Not: Game Pass tercih etmiyorum.
Dark Souls 1'i bitirmiş ama sevmemiştim. Bloodborne'u ise bitirdiğim gün tekrar başlayacak kadar severek oynamıştım. Şu an hâli hazırda oynanmayı bekleyen Sekiro ve Dark Souls 2 var elimde.

Ac Valhalla ve Resident Evil 7 Gold eklerseniz 1. liste derim. Call Of Duty Modern Warfare serisi ve ilk oyunları hariç oynamadığımdan bilgim yok.

Elden Ring iyi bunlardan Titanfall2 de iyi tabii ikisini alırsan daha iyi olur.

Elden Ring çok kaliteli bir oyun olsa da 9 oyun almak daha mantıklı. Daha fazla vakit geçirirsiniz ve oyunların çoğu da kaliteli. 1. seçeneği seçmenizi öneririm.

Elden Ring çok kaliteli bir oyun olsa da 9 oyun almak daha mantıklı. Daha fazla vakit geçirirsiniz ve oyunların çoğu da kaliteli. 1. seçeneği seçmenizi öneririm.
Peki 1. seçeneğe AC Valhalla mı ekleyeyim yoksa Resident Evil 7 Gold+ DMC4 mü?

Hocam Elden Ring daha iyi.
Game pass tercih etmediğinizi söylemişsiniz. Ama örn. Doom u ordan bitirmek daha iyi. Bir kac fazladan dlc için 200tl değmez bence.
Ama yine de sizin karar vereceginiz bişey.

Doom, Titanfall ve Resident Evil çöp mü? Hocam dalga geçmeyin.
O şahsı boş verin hocam, o Valorant oynamaya devam edebilir.
Peki 1. seçeneğe AC Valhalla mı ekleyeyim yoksa Resident Evil 7 Gold+ DMC4 mü?
RE7 cidden kaliteli bir oyun, DMC'yi oynamadığım için AC ile karşılaştırmam doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…