Elden Ring vs Black Myth: Wukong

Bütçe
1500

HarbiyeIi

Centipat
Dostlar merhaba, Souls-like tarzı oyun oynamak istiyorum daha önce hiç oynamadım, bu ilk olacak. Başlıkta görebileceğiniz üzere bu 2 oyun arasında kaldım. Beklentilerim grafiklerin, kombatın ve hikayesinin güzel olduğu, beni fazla zorlamayacak olması, önerilerinizi bekliyorum.

Elden Ring öneririm Wukong başlangıç için fazla hızlı kaçabilir. Bu arada sana önerim, souls oyunlarından hikaye bekleme. Çünkü anlatılan hikayeler hep yüzeysel anlatılıyor. Detaylarını öğrenmek için senin baya irdelemen lazım.

Elden Ring öneririm Wukong başlangıç için fazla hızlı kaçabilir. Bu arada sana önerim, souls oyunlarından hikaye bekleme. Çünkü anlatılan hikayeler hep yüzeysel anlatılıyor. Detaylarını öğrenmek için senin baya irdelemen lazım.
Wukong daha basit ve sade diyorlar Elden Ringe göre

Bence Elden Ring direkt zaten bence best souls oyunu, ama hikaye yok Elden Ring de düzgün yani hikaye anlatımı yok souls like oyundan düzgün hikaye bekleme bence. Wukong'a gelirsek Elden Ring etmez ama zevklidir.
İlk souls oyunum olacağı için sence sıkılmadan keyif alabilir miyim ve beni çok zorlar mı bosslar harita vs.

Wukong daha basit ve sade diyorlar Elden Ringe göre
Elden Ring de sade hocam, sadece açık dünya olduğu için tonla gezilecek yer var. 100'lerce zindan falan var. Kendini özgür hissedersin. Sana kalmış ben Elden Ring öneririm başlangıç olarak ama sadece hikayeye olan beklentini kıs.

Elden Ring candır. İki ay boyunca sabah, akşam oynadım. İndirime girse de satın alsam ya :( Canım oyunum.

Bu arada türe Elden Ring ile başladım, onu oynamadan diğer Souls Like oyunlara girişmezdim. Darksoulsları denedim ama beni açmadı.

Bu arada Souls Like oyunlar hikaye ile değil, oynanışları, mekanikleri ve atmosferleriyle ön plana çıkarlar. Arka planda işleyen bir Lore vardır ama onu da bulduğun itemlerin açıklamalarından okursun. Birde oyunlarda hikaye takibi yapmak, birkaç sayfa kitap okumak gibi beyni yorabiliyor. Souls Like oyunlarda ise ellerin yoruluyor. 😎

Son düzenleme:
Elden Ring de sade hocam, sadece açık dünya olduğu için tonla gezilecek yer var. 100'lerce zindan falan var. Kendini özgür hissedersin. Sana kalmış ben Elden Ring öneririm başlangıç olarak ama sadece hikayeye olan beklentini kıs.
Peki ilk bahar indirimlerini beklemeli miyim Elden Ring icin ve DLC si alınmalı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı