Elden Ring vs Ghost of Thusima

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    16
Elden Ring size çok daha fazla içerik ve yeniden oynanabilirlik sağlayacaktır. Ghost of Tsushima güzel olsa da bir şaheser değil. Şahsen souls like oyunları beceremeyen biri olarak bile Elden Ring seçileceğini ben bile biliyorum. İnsanların kısa bir süre içerisinde bitecek bir hikaye oyununu seçmesi garibime gitti. Elden Ring'in DLC'si Ghost of Tsushima kadar uzun sürüyor zaten. Elden Ring mantıklı seçenek olur.

İkisi de kaliteli oyunlar ancak Elden Ring kalite açısından çok daha iyi.

Yani Ghost of Thusima mı? Dediğim gibi yüzlerce oyun denedim. Kaliteli oyun arıyorum.

Yani Ghost of Thusima mı? Dediğim gibi yüzlerce oyun denedim. Kaliteli oyun arıyorum.

Evet hocam yani Elden Ring oynarsanız zaten o kadar keyif almazsınız biraz focus bir oyun Ghost of Thusima'nın tek sorunu tekrara düşüyor o da görmezden gelinebilir bence.

Tüm mesajları okudum cevabım Ghost of thusima. Nedeni ise elden ring zor bir oyun ve ilk önce böyle oyunlara alışmak istiyorum.
Elden Ring size çok daha fazla içerik ve yeniden oynanabilirlik sağlayacaktır. Ghost of Tsushima güzel olsa da bir şaheser değil. Şahsen souls like oyunları beceremeyen biri olarak bile Elden Ring seçileceğini ben bile biliyorum. İnsanların kısa bir süre içerisinde bitecek bir hikaye oyununu seçmesi garibime gitti. Elden Ring'in DLC'si Ghost of Tsushima kadar uzun sürüyor zaten. Elden Ring mantıklı seçenek olur.

İkisi de kaliteli oyunlar ancak Elden Ring kalite açısından çok daha iyi.

Evet hocam yani Elden Ring oynarsanız zaten o kadar keyif almazsınız biraz focus bir oyun Ghost of Thusima'nın tek sorunu tekrara düşüyor o da görmezden gelinebilir bence.

Olay kaliteli oyunsa Elden Ring daha kalitelidir.

Tüm mesajları okudum cevabım Ghost of Thusima. Nedeni ise Elden Ring zor bir oyun ve ilk önce böyle oyunlara alışmak istiyorum.

İyi oyunlar, Elden Ring'e şans vermeyi unutmayın. Ghosts of Tsushima'dan kat ve kat daha kapsamlı bir oyun.

Bana göre iki oyun oynanış ve içerik olarak kıyaslanamaz, Elden Ring Ferrari ise GoT Hyundaidir.

GoT tabi ki bir soulslike değil ama yine de oynanış olarak çok ama çok daha kolay, oyunun evreni güzel ve Japonca oynarsanız etkileyici, fakat oynanış özellikle combat anlamında baştan sona kadar kendini tekrar ediyor.

Elden Ring sayısız silah, armor ve spell ile sayısız türde build yapabileceğiniz, mekanik olarak alakasız bosslarla karşılaştığınız sonu gelmez bir keşif oyunu, dünyası ve genel hikayesi bana göre oyun tarihinin en iyisi, ve souls deneyimi olmayanlar için ilk etapta hayli zor denebilecek bir oyun.

GoT'u bitirdikten sonra hemen ikinci kere oynamaya can atacağınızı sanmam, Elden Ring'de ise sadece new game'e geçme isteğiyle oyunu bitirmek istersiniz, oynarken oyun bitmesin istiyorsunuz.

Kısaca Elden Ring oynadıktan sonra GoT zevk vermeyebilir, o yüzden tavsiyem önce GoT oynayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı