Elden Ring vs Resident Evil Village - Sons of The Forest

Helrne

Decapat
Daha fazla  
Çok kararsızım, yaz indiriminde bir şeyler almak istiyorum. Elden Ring'i istiyorum ama hiç o tarz oyun oynamadım. Sons of The Forest alırsam tek oynayacağım, bu sıkıcı olabilir. Resident Evil Village de almayı düşünüyorum ama bütçem 1K civarında. Başka öneriniz varsa dinlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 sıkıcı aslında Elden Ring türüne alışık değilseniz önermem.7. oyunu alabilirsiniz yoksa. Sons of The Forest optimizasyonu kötü ama oynanış olarak sıkmaz bence, hikaye olarak giricekseniz kısa sürer...arkadaşlarla zevkli oda. Resident Evil 4 önerirdim ben eğer 7. oyun yoksada onu yanında da kendi istediğiniz başka bir oyun olabilir.

8 sıkıcı aslında Elden Ring türüne alışık değilseniz önermem.7. oyunu alabilirsiniz yoksa. Sons of The Forest optimizasyonu kötü ama oynanış olarak sıkmaz bence, hikaye olarak giricekseniz kısa sürer...arkadaşlarla zevkli oda. Resident Evil 4 önerirdim ben eğer 7. oyun yoksada onu yanında da kendi istediğiniz başka bir oyun olabilir.
resident evil 7'yi oynamıştım ama resident evil 4'e bakılabilir gibi duruyor teşekkür ederim

8 neye göre sıkıcı? Bence efsane bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı