Elden Ring vs Silent Hill 2

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu akşam başlıktaki iki oyundan birini alacağım. Re serisini severek oynadım. Souls oyunu hiç oynamadım. Defalarca bir boss a da ölmeyi sevmem. Daha önce Silkroad gibi Online oyunlar oynamışlığım da var. Sizce hangi oyunu almam gerek?

Sevmediğiniz oyun türünü neden alasınız? Cevap belli, iyi oyunlar.

Yani o kadar çok övgü aldı ki bir şans vereyim diyorum fakat boşuna para vermek te istemiyorum.

Elden Ring gelmiş geçmiş en zor oyunlardan biri bosslara öldükçe boss da kendini geliştiriyor. Oyuna 500 TL verip satın aldığıma bin pişmanım. Aşırı zor.

Bossun kendini geliştirdiğini bilmiyordum, askında tek düzelikten çıkmış güzel bir deneyim.

Silent Hill 2 hikaye olarak mükemmel ama tamamen bulmacalarla ilerleyen bir oyun. Bulmaca çözmeyi sevmiyorsanız sıkılabilirsiniz.

Bulmaca kısmı GoW gibi sıkmayacak şekildeyse olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada elden ring'i adam akıllı oynamış hiç kimsenin Silent Hill 2 al diyeceğini sanmıyorum. Elden Ring 10 gömlek üstündedir karşılaştırmaya gerek bile duymam. Karşılaştırmada Silent Hill 2 daha iyi diyen biri oyunun zorluğundan dolayı daha baş kısımlarda kapatıp gitmiş olan kişilerdir.

Elden Ring bir dağın yamacı gibidir çıkması zordur ama çıktığında alacağın keyif o rahatlama o evet ben gerçekten oyun oynuyorum hissi tadından yenmez. Aslında bakarsanız Souls oyunları abartıldığı kadar zorda değildir sadece bossları, hareket şemasını çözmen ve dikkatli olman gereken unsurların fazla olduğu bir oyundur. (Malenia hariç)

Bossun kendini geliştirdiğini bilmiyordum, askında tek düzelikten çıkmış güzel bir deneyim
Öyle bir şey yok zaten boss aynı boss. Arkadaş psikolojik olarak biraz zorlanmış galiba o yüzden öyle hissetmiş olabilir.

Reis PS5 için Elden Ring CD'im var oynadığım temiz sayılır üstüne bir kere cola döküldü sadece ama çalışıyor. 250 TL'ye veririm sana.

Teşekkürler hocam, CD okuyucum yok.

Oyun tamamem bulmaca(lar) üzerine kurulu hocam.

Denemek istiyorum aslında.

Burada Elden Ring'i adamakıllı oynamış hiç kimsenin Silent Hill 2 al diyeceğini sanmıyorum. Elden Ring 10 gömlek üstündedir karşılaştırmaya gerek bile duymam. Karşılaştırmada Silent Hill 2 daha iyi diyen biri oyunun zorluğundan dolayı daha baş kısımlarda kapatıp gitmiş olan kişilerdir.

Elden Ring bir dağın yamacı gibidir çıkması zordur ama çıktığında alacağın keyif o rahatlama o evet ben gerçekten oyun oynuyorum hissi tadından yenmez. Aslında bakarsanız souls oyunları abartıldığı kadar zorda değildir sadece bossları, hareket şemasını çözmen ve dikkatli olman gereken unsurların fazla olduğu bir oyundur. (malenia hariç)

Öyle bir şey yok zaten boss aynı boss. Arkadaş psikolojik olarak biraz zorlanmış galiba o yüzden öyle hissetmiş olabilir.

Biraz YouTube incelemesi izleyeyim Elden Ring için sizin var mı önereceğiniz bir inceleme?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı