R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Hem kılıç kullanıp hafif de olsa büyü yapmak istiyorum. Bildiğiniz güzel savaşçı ya da katana Build'i var mı? (kan katanası Build'i yaptım o yüzden bunu önermezseniz sevinirim.)
Hem kılıç kullanıp hafif de olsa büyü yapmak istiyorum. Bildiğiniz güzel savaşçı ya da katana Build'i var mı? (kan katanası Build'i yaptım o yüzden bunu önermezseniz sevinirim.)
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.373 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 28 Haziran 2024 #2 Faith incantları oyunda oldukça fazla ve keyifli. Faith odaklı dex + faith ya da str + faith buildlerine bakabilirsiniz.
Faith incantları oyunda oldukça fazla ve keyifli. Faith odaklı dex + faith ya da str + faith buildlerine bakabilirsiniz.
R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 imnotagamer dedi: Faith incantları oyunda oldukça fazla ve keyifli. Faith odaklı DeX + faith ya da str + faith Build'lerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Warrior ile başladım farklı bir sınıfla mı başlayım?
imnotagamer dedi: Faith incantları oyunda oldukça fazla ve keyifli. Faith odaklı DeX + faith ya da str + faith Build'lerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Warrior ile başladım farklı bir sınıfla mı başlayım?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.373 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 28 Haziran 2024 #4 RepoxK dedi: Warrior ile başladım farklı bir sınıfla mı başlayım? Genişletmek için tıkla... Sınıflar ileride çok fark etmiyor ama az da olsa istediğiniz statlarda bir karakter ile başlamanız daha artı olur sizin için. Çok ilerlediyseniz gerek yok ama.
RepoxK dedi: Warrior ile başladım farklı bir sınıfla mı başlayım? Genişletmek için tıkla... Sınıflar ileride çok fark etmiyor ama az da olsa istediğiniz statlarda bir karakter ile başlamanız daha artı olur sizin için. Çok ilerlediyseniz gerek yok ama.