Elden Ring'de büyü nasıl kullanılır?

uygr12

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu yeni aldım, görmüşsünuzdur. Asayi aldım, bir büyü de aldım ama nasıl kullanacağım? Int puanını yükseltmek gerekiyormuş sanırım, Xp'yi nasıl hızlı kasabilirim? Açtıktan sonra da atmak, kullanmak için tuşu ne? (Gamepad'den oynuyorum.)

Çok ilerledim değil ama başa dönemem buradan 6-7 saat oynadım ama normale göre yavaş ilerledim tabii fakat geri dönemem buradan

Tam olarak nerdesin kanka oyunda? İstatistikler'in nasıl? Belki diğer arkadaşın dediği gibi baştan başlaman daha iyi olabilir. Onun haricinde rune kasıp level atlamak için boss kesmen gerekiyor en hızlı onlardan rune kasarsın oyun başı için.

Tam olarak nerdesin kanka oyunda? İstatistikler'in nasıl? Belki diğer arkadaşın dediği gibi baştan başlaman daha iyi olabilir. Onun haricinde rune kasıp level atlamak için boss kesmen gerekiyor en hızlı onlardan rune kasarsın oyun başı için.
Oyunda en son yapmam gereken yer olarak stake of marika idi sanırım orda tam boss değil boss benzeri bişey vardı ondan sonra YouTubeden bakıp asa ve büyüyü aldım

Oyunda en son yapmam gereken yer olarak stake of marika idi sanırım orada tam boss değil boss benzeri bir şey vardı ondan sonra YouTube'dan bakıp asa ve büyüyü aldım

Stake of marikadan bir şey anlamadım hocam. En son bölge olarak neredeydiniz ya da hangi ana Boss'u kestiniz onu söyleyin.

Stake of marikadan bir şey anlamadım hocam. En son bölge olarak neredeydiniz ya da hangi ana Boss'u kestiniz onu söyleyin.
Daha karşıma bir ana boss çıktı tree sentinel kesemedim onuda ana boss kesmedim daha state of marika da dinlenme/checkpoint yeri anladığım kadarıyla tam yerini bende bilmiyorum

Daha karşıma bir ana boss çıktı tree sentinel kesemedim onu da ana boss kesmedim daha state of marika da dinlenme/checkpoint yeri anladığım kadarıyla tam yerini bende bilmiyorum

Hocam daha oyunun en başındasınız. Statlarınızı söyleseniz iyi olur.

Önce büyüyü kuşanmanız lazım. Grace noktalarından yani bu sarı dinlenme noktalarından büyüyü büyü slotlarına koyacaksınız. Sağ elinize asa alıp normal vuruş tuşu yani tetik tuşuna basark büyü atacaksınız. Büyüler için gerekli stat değerleri var. O stat değerlerini karşılamıyor iseniz kullanamazsınız o büyüyü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı