Çözüldü Elden Ring'de "failed to load save data" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
50 saatlik savem brick olduğu için nexusmoddan birinin saveini kopyalamıştım. Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Dosyaları doğruladım birkaç kere, oyunu silip yükledim ama hala aynı ne yapmalıyım?

Çözüm
Hocam eğer sürüm farklı ise veya aldığınız save farklı platformdan alınmışsa sıkıntı olabilir veya herşey düzgün olsa bile save dosyasını paylaşan kişinin sistemi farklı olabilir bi çözümü yok bana da olmuştu farklı save dosyalarını denemenizi öneririm
Farklı save deneyince oldu mu?

%appdata% / EldenRing/ STEAM ID/ içindeki tüm dosyaları sildim düzeldi.
50 saatlik savem brick olduğu için nexusmoddan birinin saveini kopyalamıştım. Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Dosyaları doğruladım birkaç kere, oyunu silip yükledim ama hala aynı ne yapmalıyım?
Hocam eğer sürüm farklı ise veya aldığınız save farklı platformdan alınmışsa sıkıntı olabilir veya herşey düzgün olsa bile save dosyasını paylaşan kişinin sistemi farklı olabilir bi çözümü yok bana da olmuştu farklı save dosyalarını denemenizi öneririm

Farklı save deneyince oldu mu?

%appdata% / EldenRing/ STEAM ID/ içindeki tüm dosyaları sildim düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı