Elden Ring'de hangi sınıf seçilmeli?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Full stack
Sorum başlıktaki gibi. Elden Ring indirdim ancak sınıf seçme yerinde karar veremedim. Aradığım özellikler; büyücü olmaması, aşırı ağır ve yavaş olmaması (büyük çekiç gibi silahları sevmiyorum), çok dayanıksız bir şey olmaması. İnternetten baktığım kadarıyla Warrior ve samurai sınıfları arasında kaldım. Samurai gözüme daha güzel geldi ancak emin olamadım. Oyunu oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Hocam konudan bağımsız fakat büyü ile oynamak isteyen birisine ne önerirsiniz acaba? Prisoner'i çok metettiler hem Dex atağı hem büyüsü güzel ikiliymiş galiba.

Başlangıçta seçilen sınıfın oyunun ilerleyen saatlerinde yapmayı planladığınız buildler için bir engel oluşturmaz dediğim gibi. İstediğiniz gibi başlayabilirsiniz yani. Fakat şahsen büyücü bile yapmayı düşünüyorsanız yakın dövüşe er yada geç gireceğiniz için başlarda zorlanmamak adına buna uygun bir sınıf seçmenizi tavsiye ederim.

Bazı silahlara ashes of war takılmıyor oyunda buna dikkat et. Ben gidip takılmayan bir silaha +7 bastım. Gitti güzel taşlarım. Hem de kaliteli taşlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı