Elden Ring'de ilerleyemiyorum

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sabahtan beri oynuyorum boş boş geziyorum ne boss kesebiliyorum ne de 2'li 3'lü grupları. Oyun da bayağı karışık ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

Daha basit oyunlar denemenizi veya "Meme" de olan "Git Gud" tavsiyesini verebilirim.

Dark Souls serisi ve Souls türü oyunlar herkese göre değil. Seriye benzer Lies of P'yı bitirdim. P'nin daha az komplike ve daha basit olduğunu düşünüyorum. Sekiro ve Elden Ring listemde ama kendimde o kadar mekanik olmadığını ve o kadar uğraşmaya değmediğini düşündüğüm için almadığım fakat hikayelerine bayıldığım oyunlar.

Arkadaşlar emin çıtakın tam çözüm videolarının 1.sini bitirdim ve güzel bir büyücü Build'im oldu ama bana hiç keyifli gelmiyor bu şekilde video izleyip aynılarını yapmak öbür türlüde kendim keşfedemiyorum anlamıyorum çünkü ne yapacağım kafam karıştı.

Arkadaşlar emin çıtakın tam çözüm videolarının 1.sini bitirdim ve güzel bir büyücü Build'im oldu ama bana hiç keyifli gelmiyor bu şekilde video izleyip aynılarını yapmak öbür türlüde kendim keşfedemiyorum anlamıyorum çünkü ne yapacağım kafam karıştı.
Bonfirelar yani o oturup dinlediğin kamp yerleri ne tarafa gitmen gerektiğini söylüyorlar zaten. Yani ana görevde oyun seni yönlendiriyor. Gerisi tamamen keşfetmeye kalmış. Keşfettiğin yerlere işaret koy veya ss al böylece karıştırmasın. Not alarak oyna yani. Ayıp bir şey değil bu ve bence youtubeden bakmaktan çok daha iyi. Emin Çıtakı falan da salla. İlla onun gibi yapmak zorunda değilsin buildini. Nasıl oynamak hoşuna gidiyorsa öyle build yap. Emin'in rehber videoları çok güzel o ayrı ama misal ben ds2de yaptığı dark murakumo buildi hariç Eminin souls oyunlarında yaptığı hemen hemen hiçbir buildi sevmiyorum. Bir de kendin bulmanın verdiği hazzı hiçbir şey vermez bir oyunda.

Bulduğun her eşyanın açıklamasını oku. Diyaloglar dikkat et. Dümdüz oynamaktan 10 kat daha fazla oyunun içine girersin. Bunu diyorum çünkü Grim dawnda benzer şeyi ben yaptım. Bir süre sonra da tek yaptığımın yaratık kesip set dizmek olduğunu farkedince savemi silip sıfırdan başladım. Ve bu sefer karşıma çıkan her notu okuyarak, her diyalogu daha bi dikkatle dinleyerek ilerledim ve bu oyundan aldığım zevki kat be kat artırdı. Anlayacağın 1-) Dümdüz oynama 2-) Aceleci oynama. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Emin Çıtakın 10 saatte geldiği yere sen 35 saatte gel, nolacak sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı