Elden Ring'de mimic karsıtı olanlar

668214

Hectopat
Sanki boss kesip dünya kurtarıyoruz da buna karşı oluyorlar. Insanlar böyle keyif aldıklarını söylemelerine rağmen bu sefer de "böyle mi keyif alıyorsunuz? Acınasıymış." gibi şeyler söylüyorlar. Dediğim gibi bu arkadaşlar dünyayį kurtardığı için bizim oynama stilimizi acınası buluyorlar. Tamam, siz mimicle kesmiyorsunuz aferin ama insanlar sizin gibi oynamıyor diye de onlarla dalga geçemezsiniz. Küfür bile ettiler sırf böyle oynuyorum diye. Cidden çok garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki boss kesip dünya kurtarıyoruz da buna karşı oluyorlar. Insanlar böyle keyif aldıklarını söylemelerine rağmen bu sefer de "böyle mi keyif alıyorsunuz? Acınasıymış." gibi şeyler söylüyorlar. Dediğim gibi bu arkadaşlar dünyayį kurtardığı için bizim oynama stilimizi acınası buluyorlar. Tamam, siz mimicle kesmiyorsunuz aferin ama insanlar sizin gibi oynamıyor diye de onlarla dalga geçemezsiniz. Küfür bile ettiler sırf böyle oynuyorum diye. Cidden çok garip.

Gerçek başarıları olmayan kişiler bu tarz şeyleri onların yerine koyup sıkısıkıya sarılıyorlar bir noktada onlara acıyıp anlayış göstermek dışında yapacak pek de bir şey yok.
Not: Her zaman kendini zorlamayı seven bir de böyle dene acı çekerken daha zevkli oluyor diyenlere saygım sonsuz ben de onlardanım biraz 😅

Hocam mimic kullanmaya karşıyım çünkü oyunun zorluğunu hissedemiyorsunuz. Açık konuşmak gerekirse isteyen istediğini kullanabilir ben sadece tercih etmiyorum. Acınasıymış gibi şeyler söyleyenler oyunda "büyücü sizin gibi ezikler oynasın da bizim gibi has erkekler sizle dalga geçsin diye kondu" gibi bir algı da var. Hepsi sadece saçma sapan konuşuyor fazla kafaya takmayın derim.

Öyle hayatsızlarla sen de dalga geçiceksin anca öyle akıllanırlar :D karlı bölgedeki commander Niall'da ( berbat bir boss) mimic'î çağırdım içinden de geçtim öyle de bir zevk aldım ki anlatamam.

Öyle hayatsızlarla sen de dalga geçiceksin anca öyle akıllanırlar :D karlı bölgedeki commander Niall'da ( berbat bir boss) mimic'î çağırdım içinden de geçtim öyle de bir zevk aldım ki anlatamam.
Bu video o boss'u çok iyi anlatıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı