aynen oyle malesef sekıro gıbı degıl tutorıal sart anlamak guc oyunu cok karmasık gelıyor ılk bastaBen bu oyunu epey bir oynadım. DLC ye para ayıramadım nasipse 3 aya kadar alırım. Şimdi gelelim konumuza. Bu oyun diğer souls oyunları gibi sizi tek bir rotaya sürüklemiyor. Eğer soulslarda yeniyseniz youtube da Ayazmon diye bir Türk kanal var. Baştan sona oyundaki her içeriği göstererek ve gayette temiz bir anlatımla oynamış. Onu size tavsiye ederim. Bu oyunda kanser olup çıldırmanıza gerek yok eğer ki kasılıp güçlenip daha rahat ilerlemek istiyorsanız oyun size bunu sağlıyor. Ben size şunu yapın bunu yapın gibi bir tane boss u geçmenin yöntemini vermek istemiyorum. Margit i geçer sıkılır bırakırsınız. Hemen ötedeki kale çıldırtır sizi. Siz tavsiye ettiğim arkadaşı biraz izleyin keyif alarak bitirirsiniz.
Teşekkür ederimaynen oyle malesef sekıro gıbı degıl tutorıal sart anlamak guc oyunu cok karmasık gelıyor ılk basta
Teşekkür ederimBen bu oyunu epey bir oynadım. DLC ye para ayıramadım nasipse 3 aya kadar alırım. Şimdi gelelim konumuza. Bu oyun diğer souls oyunları gibi sizi tek bir rotaya sürüklemiyor. Eğer soulslarda yeniyseniz youtube da Ayazmon diye bir Türk kanal var. Baştan sona oyundaki her içeriği göstererek ve gayette temiz bir anlatımla oynamış. Onu size tavsiye ederim. Bu oyunda kanser olup çıldırmanıza gerek yok eğer ki kasılıp güçlenip daha rahat ilerlemek istiyorsanız oyun size bunu sağlıyor. Ben size şunu yapın bunu yapın gibi bir tane boss u geçmenin yöntemini vermek istemiyorum. Margit i geçer sıkılır bırakırsınız. Hemen ötedeki kale çıldırtır sizi. Siz tavsiye ettiğim arkadaşı biraz izleyin keyif alarak bitirirsiniz.
Vallah biraz önce oyunu bıraktım diyecektim senin paylaşımını gördüm. Kararsız kaldımKeşif yaparak gelişilir, yapılan önerilerin aksine başka bir kaynağa bakmanızı asla tavsiye etmiyorum. Bir keşif oyununda nereye gideceğini sen değil bir YouTube kanalı belirlediği zaman sen keşfetmiş olmuyorsun. Bu da oyunun başarıyla yaptığı bir şeyi senin tadamayacağın anlamına geliyor.
YouTube'dan nereye gidileceğine tek tek bakmak, ELDEN RING'i basit bir boss rush oyununa çeviriyor. ELDEN RING bu kadar basit bir oyun değil. Kendiniz keşfedin, girdiğiniz her bölgede sağa sola bakın, oyunun ilk kale bossu Margit'e 40 levelde bile girebilmek mümkün. Oyunun ilk haritası o kadar fazla içerik sunuyor oyuncuya zaten. 18 levelde girip oyunu bitirmeye çalışmanın manası yok.
Gidin açık dünyayı keşfedin, elbet gelişeceksiniz zaten. ELDEN RING'de karakteri geliştirmek aynı yerde aynı düşmanı 500 kez kesmekten ibaret değil. Sadece Limgrave'de 15 adet keşfedilebilir opsiyonel zindan bulunuyor. Bunların hepsini yapsanız zaten rahat 30 seviye olursunuz. Ki bu sadece Limgrave, Weeping Peninsula tarafını saymıyorum bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.