Elden Ring'de Nasıl Hızlı Gelişilir?

Xapreas

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Elden Ring'de nasıl hızlı gelişebilirim? Kuleye kadar geldim, bossu geçtim ama sonra zırhlı askerlerde hemen ölüyorum. Ekipmanlarım ve geldiğim yer bunlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-03-12 174304.png
    Ekran görüntüsü 2022-03-12 174304.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 998
  • Ekran görüntüsü 2022-03-12 174549.png
    Ekran görüntüsü 2022-03-12 174549.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 835
Caleid'in orada bir kalecik var dibinde de beyaz kocaman bir ejderha bulunuyor. Biraz uzun sürse de ejderhayı kanama hasarıyla kesiyor ve 80k rune geliyor. Aslında çok fazla alternatifiniz var fakat çoğu uzak yerlerde. Baştaysanız gitmesi bir hayli zor.

Caleid'in orada bir kalecik var dibinde de beyaz kocaman bir ejderha bulunuyor. Biraz uzun sürse de ejderhayı kanama hasarıyla kesiyor ve 80k rune geliyor. Aslında çok fazla alternatifiniz var fakat çoğu uzak yerlerde. Baştaysanız gitmesi bir hayli zor.

O bölge de ayrıca bir yer daha vardı. Bir bayırdan aşağı inerken sürekli top gibi büyük bir şey spamlanıyordu. Ondan kaçarak uçurumdan düşmesi sağlanabiliyor. 1900 Rune falan veriyor her seferinde.

Oyunun başları rune kasma, ufak maden ve catacombsları temizlemek ile geçiyor zaten 15 saatten sonra filan ana bosslara ( ilk iki boss sadece ) girmen daha rahat olur. Oyunun ikinci yarısı 70 level olunca filan başlıyor.

Şuan Limgrave'deyim. Caleid büyük ihtimal ileride açılıyor Limgrade için uygun bir yer var mı?
Caleid'i buldum şuan ejderi arıyorum.

Oyunun başları rune kasma, ufak maden ve catacombsları temizlemek ile geçiyor zaten 15 saatten sonra filan ana bosslara ( ilk iki boss sadece ) girmen daha rahat olur. Oyunun ikinci yarısı 70 level olunca filan başlıyor.
Zindanlara girmesini önermem. Oralarda hep ufak tefek moblar var ve çok hızlılar. Genelde iki vuruşta öldürüyorlar kanama etkisiyle vuruyorlar ayrıca. Çok sinir bozucular ve tuzaklar falanda var. Uğraştığına değmez.

Zindanlara girmesini önermem. Oralarda hep ufak tefek moblar var ve çok hızlılar. Genelde iki vuruşta öldürüyorlar kanama etkisiyle vuruyorlar ayrıca. Çok sinir bozucular ve tuzaklar falanda var. Uğraştığına değmez.

Onları durdurmak çok kolay kalkana vurunca sersemliyorlar, madene inmezse saatlerce aynı şeyleri yapıp farm yapmak dışında çaresi kalmaz.

Onları durdurmak çok kolay kalkana vurunca sersemliyorlar, madene inmezse saatlerce aynı şeyleri yapıp farm yapmak dışında çaresi kalmaz.

Rune vermiyor ki dostum o yaratıklar? Farm yapacağı bir sürü yer var. Zaten arkadaş zorlandığını söylüyor o tür yerlere girmesi mantıklı değil.

1647097844090.png

Bu kale değil değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı