Elden Ring'de nasıl stat yapılır?

Egmn35

Megapat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar bu statlar hakkında detaylı bir yardımcı yazı bulamadım. hangisini yükseltmek gerek ?vb. gibi oyunu bilen yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir karakter oluşturmak istiyorsun ona karar ver. Ninja mı, tank mı, güç odaklı bir savaşçı mı yoksa büyücü mü, pyromancer mı ... ? Farklı türleri birleştiredebilirsin. Mesela hem büyü hem güç odaklı bir build de yapabilirsin. Elden Ring buna imkan veren hatta bunu destekleyen bir mekaniğe sahip.

Statın yanındaki harf o silahın o stat ile ne kadar iyi güçlendiğini gösterir. Sıralama ise S en iyisi A bir sonraki en iyisi ve B C D diye gider ve D en kötüsü.

1. Adım

Nasıl bir karakter oynamak istediğine karar ver.

2. Adım

Ne tür silahlar kullanmak istediğine karar ver. Mesela bütün katana kılıçları mutlaka dex statı ile güçlenir. Eğer katana kullanmak istiyorsan dex odaklı gidebilirsin. Hem katana kullanıcam hem de büyü yapmak istiyorum dersen mesela moonveil katanası var. Hem int yani büyü hem dex ile güçlenen bir kılıç. Yanına da güzel bir asa geliştirirsin onunla da büyülerini yaparsın.

Bu sadece bir örnek. Diğer statları da birbiri ile karışık buildler yapabilirsin.

Oyunun bir güzel yanı da yaptığın buildi beğenmediysen oyundaki 3. ana boss olması lazım onu kestikten sonra statları yeniden dağıtabileceğin bir özellik kazanıyorsun. Ben mesela full büyücü yapıyordum ama biraz aksiyon da istediğim için statları sıfırladım ve kastığım seviyeleri hem büyü hem dex e dağıttım.

Ekran görüntüsü bana ait değil.

Ben şu an bu swordu kullanıyorum aslında seri ve güçlü vuran bir karakter yapmak istiyordum ama bosslarda sürekli ölünce böyle gidiyorum. Az önce çok kollu bossu kestim yarıdan sonra ejder kafasını koluna takan. Yani hafif seri ve güçlü vuran bir karakter istiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-12-30_235253439.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 817
  • resim_2022-12-30_235402498.png
    2 MB · Görüntüleme: 659
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…