Elden Ring'de ulaşılamayan bölgelere nasıl ulaşılır?

urcunazim

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta görüldüğü üzere elden ringde ulaşamadığım bölgeler var. Ana hikayeye devam etmeden önce buralara gitmek istiyorum ama bir türlü bulamadım.
Erişmek istediğim bölgeler aşağıda. İlk görselde devler Tepesi'nin sol tarafına, ikinci görselde de gelmir dağı'nın batısındaki yani malikanenin sol tarafındaki bölgelere gidiş yolunu bulamadım. Ayrıyeten "mohgwyn" adında da bir yeraltı şehri varmış orayı da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Elden Ring 1.jpg
    Elden Ring 1.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Elden Ring 2 .jpg
    Elden Ring 2 .jpg
    226,2 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba, başlıkta görüldüğü üzere elden ringde ulaşamadığım bölgeler var. Ana hikayeye devam etmeden önce buralara gitmek istiyorum ama bir türlü bulamadım.
Erişmek istediğim bölgeler aşağıda. İlk görselde devler Tepesi'nin sol tarafına, ikinci görselde de gelmir dağı'nın batısındaki yani malikanenin sol tarafındaki bölgelere gidiş yolunu bulamadım. Ayrıyeten "mohgwyn" adında da bir yeraltı şehri varmış orayı da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hikayeyle alakalı açılıyordu o tepe galiba. İnternette videosu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Youtube'ye gideceğin yeri "mohgwyn walkthrough" şeklinde yazarsan videolar bulabilirsin veya internete de yazarak yazılı olarak bulabilirsin. Zira kimsenin böyle doğrudan şöyle git böyle git diyerek anlatabilecegini sanmiyorum, oynarken ancak bir yere not etmek gerek yoksa her detayi hatırlamak zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı