Elden Ring'de zırh bulma

Isakq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 12GB / İ5 12400 / Anakart Adı MSI Pro H610M-E DDR4 (MS-7D48) / KINGSTON SNV2S1000G SSD / 16GB RAM.
Merhaba arkadaşlar Elden Ring'e yeni başladım. Bir - iki kalkan silah buldum, onları taktım. Ama bir türlü zırh bulamıyorum. Statlarım bu şekilde. Bana zırhları ve nereden bulabileceğimi söylerseniz, çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Elden Ring Screenshot 2024.06.06 - 13.01.34.72.png
    Elden Ring Screenshot 2024.06.06 - 13.01.34.72.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 91
Ben bir kaç saat oynayıp daha sakin zamanda daha rahat kafayla oynayim diye bırakmıştım tahmini 4 5 saat vardır oynama sürem ve keşif odaklı gitmiştim hiç görev yapmadan ve o sürede benimde karşıma zırh seti çıkmamıştı. Bunun nesini dert ettin ki? Kestiğin moblardan düşebilir, sandıklardan çıkabilir, demircilerde veya başka satıcılarda olabilir vs vs. Zırh nasıl bulurum diye düşüneceğine equip loada dikkat et. Büyücü oynuyorsun equip loadın yüzde 90ın üstünde.

Limgrave'de adamakıllı zırh yok oyunda ilerledikçe bulursun. Bu arada zırhların bir artısı yok hani öyle çok koruma sağlamıyorlar sadece arada birkaç zırh var kendine özel skilleri olan onları giymek önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı