Elden Ring'e 1000 lira verilir mi?

Daha fazla  
Steam dolara geçmeden önce oyun almak istiyorum eğer şu an alırsam 1000 lira vereceğim Steam dolara geçtikten sonra 60 dolarlık oyun 1700 lira ama eğer Enis Kirazoğlu'nun gösterdiği listedeki gibi olursa oyun bize 27 dolardan yani 770 liradan satılacak. Oyunu şimdi mi almalıyım yoksa Steam dolara geçtikten sonra mı?

Dosya Ekleri

• 1699981229018.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 57
Sana al dersek şimdi de sonradan fiyat düşerse suç bizde, sonra al dediğinde fiyat yükselirse yine suç bizde, en iyisi opiti piti yap

İlla alacam diyorsanız şimdiden alın. Kur güncellemesinden sonra ki fiyatlandırmaya göre iade eder tekrardan satın alabilirsiniz. Tabi oyunu iki saatten fazla oynamayıp sabretmeniz lazım.

Kütüphane bağımlısı değilsen bazı güvenilir sitelerde daha ucuza paylaşımlı hesap olarak satılıyor diye biliyorum.

Ne zaman alman gerektiği konusunda bir şey diyemem, sorumluluğu üstüme alıp yanlış yönlendirmek de istemiyorum ama Souls türünü seviyorsan bence kesinlikle bu paraya değer. 2 defa baştan sona oynadım, yakın zamanda sıfırdan 3. oyunuma da başlayacağım yeni sistemim toplandığında. 2080 Ti ile 2K ultrada oynayamıyordum, 4090 ile ne varsa sonuna kadar açıp keyifle bir 100 saat daha oynarım.

Emin ol görseldeki gibi bir durum yaşanmayacak. Oyun bugün PS Store'da yeni zamlandı 1800TL oldu. From Software gibi bir firmanın bizi düşünüp dur oyunu 27 dolardan çıkaralım onlara diyeceğini hiç sanmıyorum. 1000 liraya değer mi diye eğer tereddüt ediyorsanız bence bir daha düşünün. O fiyata değecek nadir oyunlardandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…