Elden Ring'e başlanmalı mı?

• Konuyu başlatan 527998
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.232

527998

Decapat
Oyunu herkes övüyor fakat bu türden daha önce hiç oyun oynamadım, oyundan biraz da fantastik hava aldığım için başlamak istiyorum. Oyunu süresi epey uzun galiba. Bir süre sonra sıkıyor mu?

Kesinlikle değer. Ben Souls like oyunlarını zorluklarından dolayı çok sevmeme rağmen, Elden Ringi sömürdüm diyebilirim. Özgür oynanış , iyi grafikler . Oyun size şunu yapmak zorundasınız demiyor, tamamen özgür bırakıyor. Zorluğuda tam kıvamında, hatta bazen saç baş yoldurucu. Her türlü parasına değer.

Bu tarz ya da souls serisini hiç oynamamış biri için hem iyi hem kötü oluyor Elden Ring'den başlamak. Diğer oyunlardan daha kolay genel olarak ama aynı zamanda da önüne çok fazla seçenek sunuyor linear değil yani ve diğer oyunların katlarca fazlası bir harita var. Sürenin sıkacağını düşünmüyorum DS3'te 300'e yakın saatim var hiç sıkılmadım ve Elden Ring çok daha seçenekli ve geniş bir oyun. Bence kesinlikle şans verin.

Bu tarz oyun hiç oynamadım. Deneyeyim dedim ve cidden sardı. İlk defa souls denememe rağmen güzel geldi bana övüldüğü kadar var yani.

Oyunun size sunduğu çok fazla şey var, ayrıca sürekli bir yerleri keşfediyorsunuz ve map boş değil her yer dolu dolu aşırı iyi bir oyun 1000TL'den çıksa gıkım çıkmaz.

Yılın oyunu seçilmiş ve eleştirmenlerden en yüksek puanları almış bir oyun sonuçta. Elden ringe sistemim yetmiyor ama dark souls 1 ve 3 sevmiştim elden ring de onun gelişmişi yani her türlü oynanır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı