Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.970 Çözümler 29 Salı 18:25 #1 Oyunu aşağı yukarı 3-4 kere bitirdim, 93 saatim var ve bütün başarımları açtım. Tekrar tekrar oynamaya değer mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 18:38
Oyunu aşağı yukarı 3-4 kere bitirdim, 93 saatim var ve bütün başarımları açtım. Tekrar tekrar oynamaya değer mi sizce?
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 480 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:40 #2 Tüm başarımlar için 93 saat, aşırı az bir süre değil mi? Birde ilk kez oynuyan biri, genel olarak bi 50 saat devirir en az.
Tüm başarımlar için 93 saat, aşırı az bir süre değil mi? Birde ilk kez oynuyan biri, genel olarak bi 50 saat devirir en az.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.970 Çözümler 29 Salı 18:41 #3 xgravity dedi: Tüm başarımlar için 93 saat, aşırı az bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu her oynayışımda istemeden hızlıca bitirdiğim için hocam her şeyi hızlıca keşfettim.
xgravity dedi: Tüm başarımlar için 93 saat, aşırı az bir süre değil mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu her oynayışımda istemeden hızlıca bitirdiğim için hocam her şeyi hızlıca keşfettim.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 Salı 18:47 #4 Eğer oyunu oynayan bir arkadaşın varsa Co-op modu ile birlikte oynamanızı öneririm. Çok zevkli oluyor.
Eğer oyunu oynayan bir arkadaşın varsa Co-op modu ile birlikte oynamanızı öneririm. Çok zevkli oluyor.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.970 Çözümler 29 Salı 18:52 #5 Yamete Kudasai dedi: Eğer oyunu oynayan bir arkadaşın varsa Co-op modu ile birlikte oynamanızı öneririm. Çok zevkli oluyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam.
Yamete Kudasai dedi: Eğer oyunu oynayan bir arkadaşın varsa Co-op modu ile birlikte oynamanızı öneririm. Çok zevkli oluyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok hocam.