Elden Ring'i bitirdiğinizde kaç seviyeydiniz?

RockyHighway79

Centipat
Oyunu 40 saat oynadım, sanırım 63-65 seviye arası bir şeyim. Şu cehennem vari topraklarda random bir ayı benim iflahımı kurutuyor. 1 seviye atlamak artık 20k ruh falan istiyor. Oynadığım ilk souls tarzı oyun bu arada. Kafama göre takıldım daha çok, özellikle bir Build yapmadım. "bir şeyleri yanlış yapıyorum sanırım" diye düşünmüyor da değilim. Siz bitirdiğinizde kaç seviyeydiniz ve bu türle yeni tanışmış benim gibi arkadaşlara şöyle oyunun genel mantığını anlatacak bir delikanlı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring'i çok oynamadım ama 1,2 şeyde odaklanmayıp lvli dağıtmak sonlara doğru güçsüz hissettiren bir durum. 1.2 özellik üzerine düşüp tüm oyun ona Build kasabilirsiniz. Oyun ileriki seviyelerde puan sıfırlama hakkı gibi şeyler veriyordur belki (Dark Souls 3'te öyleydi) o zaman Build değişirsiniz.

120-130 levelde bitirdim ben. Ama koşa koşa bitirdim, ne var ne yoksa dolaşmadım. NG+'ta asıl keşfimi yaptım. Yanlış yazmışım az önce. Oyunlar karışıyor.

88 de bitirmiştim 50 saat civarı oynayıp. Oyunun hakkını vermek için çok fazla zaman harcamak gerek. Bu sebeple bir noktadan sonra artık sadece ana görev üzerinden gidip oyunu bitirmeye odaklanmıştım.

169 seyiveydim oyun bittiğinde. Haritada yapılabilecek çoğu yan görev ve bosslara gitmiştim. Yapmadığım şey elbet kalmıştır. Onu da tekrar başladığımda internetten %100 ilerlenmiş videolara bakıp yapacağım artık.

Souls türünde oynadığım ilk oyun bu oldu. İlk 10 saatim boş işlerle uğraşmak oldu. Oyunu hiç bilmediğimden çok hata yaptım. Özellikle seviye ilerlemede hangi yönde ilerlemem gerektiği hakkında bilgim yoktu. Sonra bir arkadaşın anlatımı sonrası oyunu öğrendim ve ilerlemek daha kolay oldu.

Oyunda yapabileceğiniz tek hata yan görevleri kaçırmak olur. Bunun dışında bosslara erken seviyede gitme ihtimaliniz de yok değil. Yani oyun size "gez toz, düşman seni zorluyorsa farklı alternatiflere yönel ya da gelişip öyle gel." diyor bir anlamda.

Statları nasıl yaptınız, silahlarınız nedir? Belki yanlış bir şey yapmışsınızdır.

240-280 civarı vardım ama ben hem arkadaşlarıma da yardıma gittiğim için onlarla kestiğimiz boss'lardan da pay alıyordum bu yüzden baya ruh birikti ve ben acele etmeden bulabildiğim her türlü boss'u kestim.
Build konusunda ise level kasmaya devam edin, zaten sıfırlama hakkınız var ve yanlış yapmadığınıza eminim büyük ihtimal açık dünyadaki boss'ları kesmediğiniz için leveliniz düşük kalmıştır.

240-280 civarı vardım ama ben hem arkadaşlarıma da yardıma gittiğim için onlarla kestiğimiz boss'lardan da pay alıyordum bu yüzden baya ruh birikti ve ben acele etmeden bulabildiğim her türlü boss'u kestim.
Build konusunda ise level kasmaya devam edin, zaten sıfırlama hakkınız var ve yanlış yapmadığınıza eminim büyük ihtimal açık dünyadaki boss'ları kesmediğiniz için leveliniz düşük kalmıştır.
Daha yeni magma ejderini kestim. Yer altı zindanı gibi bir yerde altıncı veya yedinci denememde kestim, kesince de çok ruh vermedi 3400 falan verdi. Bu sıfırlama hakkı tek seferlik değilse yapmayı düşünüyorum açıkçası. Çünkü üzerimde tonla eşya ve büyü var aynı zamanda.

169 seyiveydim oyun bittiğinde. Haritada yapılabilecek çoğu yan görev ve bosslara gitmiştim. Yapmadığım şey elbet kalmıştır. Onu da tekrar başladığımda internetten %100 ilerlenmiş videolara bakıp yapacağım artık.

Souls türünde oynadığım ilk oyun bu oldu. İlk 10 saatim boş işlerle uğraşmak oldu. Oyunu hiç bilmediğimden çok hata yaptım. Özellikle seviye ilerlemede hangi yönde ilerlemem gerektiği hakkında bilgim yoktu. Sonra bir arkadaşın anlatımı sonrası oyunu öğrendim ve ilerlemek daha kolay oldu.

Oyunda yapabileceğiniz tek hata yan görevleri kaçırmak olur. Bunun dışında bosslara erken seviyede gitme ihtimaliniz de yok değil. Yani oyun size "gez toz, düşman seni zorluyorsa farklı alternatiflere yönel ya da gelişip öyle gel." diyor bir anlamda.

Statları nasıl yaptınız, silahlarınız nedir? Belki yanlış bir şey yapmışsınızdır.

Ağır veya orta ağırlıkta bir silah kullanıyorum sanırım. Statlarım şöyle:
Ekran Görüntüsü (3).png
Ekran Görüntüsü (4).png

Son düzenleme:
Ağır veya orta ağırlıkta bir silah kullanıyorum sanırım. Statlarım şöyle:
Int kullanmanın dezavantajı da bu. Birçok stat önemli oluyor. Vigor, mind, int gibi statların gelişmiş olması gerek. Bu seviyelerde vigor yani dinçliği en azından 40 yapın. Ardından int yani zekayı 40 yapın. Str yani kuvveti de 30 yaptıktan sonra vigor ve int ağırlıklı gidin eğer bu build ile devam edecekseniz. Int odaklı ilerlemede yakın dövüş silahı olarak Moonveil de tavsiye ederim. Sersemletme özelliği var, ek olarak anlık hasarı da oldukça yüksek oluyor int özellikli silah olduğu için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı