Elden Ring'i bitirmek için ne yapılmalı?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Elden Ring'te 30-40 saat oynamıştım 1 yıl önce fakat save gitmişti ve bilgisayarım bozulmuştu. Uzun süre geçti ve bu hafta tekrardan başladım. Yaklaşık 8 saat oynadım, 35 seviye oldum ve Margitt'i kestim. Şunu fark ettim ki oyun bize godrick bossuna kadar biraz yönlendirse de diğer ana bossları göstermiyor hiç. Oyunu nasıl bitirileceğini hiç çözemedim. Oyunda sanırsam ana bossları sırasıyla kesmemiz lazım. Bu oyun nasıl bitiyor anlatırsanız sevinirim. Çünkü oyundaki şeylerin %90'ı opsiyonel gibi gözüküyor.

Merhaba arkadaşlar, Elden Ring'te 30-40 saat oynamıştım 1 yıl önce fakat save gitmişti ve bilgisayarım bozulmuştu. Uzun süre geçti ve bu hafta tekrardan başladım. Yaklaşık 8 saat oynadım, 35 seviye oldum ve Margitt'i kestim. Şunu fark ettim ki oyun bize godrick bossuna kadar biraz yönlendirse de diğer ana bossları göstermiyor hiç. Oyunu nasıl bitirileceğini hiç çözemedim. Oyunda sanırsam ana bossları sırasıyla kesmemiz lazım. Bu oyun nasıl bitiyor anlatırsanız sevinirim. Çünkü oyundaki şeylerin %90'ı opsiyonel gibi gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu madalyonları bulmadan bitiremezsin. Guide bakmadan oyunu bitirmek çok zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu madalyonları bulmadan bitiremezsin. GUI'de bakmadan oyunu bitirmek çok zor.

Hocam madalyonları zaten açmayı biliyorum. Ben ayrıca hep internetten araştıra araştıra gidiyorum. Sadece bu oyunda ana bossları mı öldürmemiz lazım sıra sıra bitirmek için onu soruyordum.

Godrickten sonra luirnia bölgesine geçeceksin orayı keşfet sonra da rennalayı kes. Ondan sonra caelid bölgesine gitmeni öneririm. Orda da radahn ı keseceksin. Ondan sonra altus plateu yu açacaksın. Ordan volcano manor a uğramanı öneririm orda ki suikast görevlerini yap. Sonra orda da rykard var, onu kesmelisin. Her neyse altus plateu da godfrey ve morgott the omen king var. Onları keseceksin. Sonrası karlı bölge orada ise fire giant ı kesmelisin. Ardından haligtree bölgesinde malum boss olan malenia ile karşılaşacaksın. Gerisine internetten bakarsın aklımda kalmamış. Zaten oyunun %90 ı falan bu anlattıklarım. Maliketh vardı galiba ardından da radagon geliyo o da son boss.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı