Elden Ring'i iade etmeli miyim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyunu oynayalı 2-3 saat kadar oldu. Eskiden Dark Souls 3 oynamıştım, Mortal Shell oynamıştım fakat bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Cidden aşırı derecede zor mekanikleri var ve düşmanları kesmek yorucu. Elimdeki kılıca artı basmama rağmen at üstündeki altın zırhlı şovalyeyi kesemiyorum. Az ileride harabelerin oradaki mızrakla combo yapan agayı da kesemiyorum. Tapınağa gireyim dedim üzerime dev kıllı bir yaratık atladı arkadan da zaten kesemediğim o diğer yaratıklar saldırıyor 🤣🤣 Parry yaparken aşırı zorlanıyorum zaten. Oyun açılacak mı ileride emin değilim ama bu tempoyla giderse ben bu oyunu bitiremem gibi duruyor. Sizce yol yakınken hakkım varken iade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aslında ne desekte burda karar merci yine kendinsin hocam. Şöyle ki, oyun sana özgür bir oynanış sunuyor, yani bahsettiğin veya takıldığın yerlerde oyuna devam edememe gibi bir durumun yok. Haritada sağı solu gezip keşfe devam edebiliyor, güçlenebiliyorsun. Hani para verdin diye kendini zorlayıp zevk almadan sıkılarak oynuyorsan zorlamana gerek yok derim. Ama youtube gibi yerlerden bazı tüyolara bakarakta gelişmeni hızlandırabilir, taktikler alabilirsin. Bana kalırsa para verdiğim en iyi oyunlardan bir tanesi ve bana çok güzel vakitler geçirtti.

Zamanla alışacağınızı düşünüyorum. Güzel bir Souls oyunudur, sizin yerinizde olsam iade etmezdim de Dark Souls 3'ü oynayıp bunu nasıl oynayamadığınızı da anlayabilmiş değilim. Şahsen Dark Souls 3 daha zor.

2-3 saatlik bir oynanışla o oyunun başındaki atlı arkadaşa girmeniz büyük bir hata. Şu haritada belirtilen seviyelere göre bölgelere girin. Ayrıca kılıç + kalkan şeklinde oynarsanız oyunu ciddi anlamda işkenceye çevirirsiniz, oyun sizi karma build yapmaya yönlendiriyor ki oyunun zevki de o şekilde çıkıyor.

Elden Ring diğer Souls oyunları gibi değil. RPG olarak düşünerek oynamanız lazım. Kısacası başka yerde level kasarak o düşmana tekrar gidebilirsin. Oyun ilk 10-15 saatten sonra kolaylaşıyor şahsen. Ki Mortal Shell bile oynamış birinin bu oyunda zorlanacağını düşünmüyorum.

İlk aldığımda etsem mi dedim sonra devam ettim çok eğlendim eski soulslar daha linear diye daha kolay alışmıştım ama Elden Ring daha kolay.

Herkese çok teşekkürler. Püf noktalar sayesinde oyun kolaylaşıyor bunu fark ettim arkadaş önermiş zaten püf noktaları araştır diye. Lakin şunu söylemek istiyorum karakter ve kontrollere hükmedemiyorum bunun için ne yapmalıyım? Yani jump yapmak için space 'e basıyorum fakat yerden kalkmasına fırsat bulamıyorum o arada damage alıyorum iksir basmam gerekiyor ama kalktığı gibi jump yapıyor otomatik bunun yüzünden iksirde basamıyorum. Yani saniyelik gelişen olaylar. Karakter çok hantal kalıyor karakterim vagabond. İksir basarkende hasar yiyorum. Hız için ne yapmalıyım yoksa bu karakter böyle hantal mı kalacak hep?

Herkese çok teşekkürler. Püf noktalar sayesinde oyun kolaylaşıyor bunu fark ettim arkadaş önermiş zaten püf noktaları araştır diye. Lakin şunu söylemek istiyorum karakter ve kontrollere hükmedemiyorum bunun için ne yapmalıyım? Yani jump yapmak için space 'e basıyorum fakat yerden kalkmasına fırsat bulamıyorum o arada damage alıyorum iksir basmam gerekiyor ama kalktığı gibi jump yapıyor otomatik bunun yüzünden iksirde basamıyorum. Yani saniyelik gelişen olaylar. Karakter çok hantal kalıyor karakterim vagabond. İksir basarkende hasar yiyorum. Hız için ne yapmalıyım yoksa bu karakter böyle hantal mı kalacak hep?
İksir içerken zamanlamayı iyi ayarlamanız lazım, bir de tuşları spamlamayın oyunu oynarken. Karakter hantallığı üstünde giydiğin zırhların ve elindeki silahların ağırlığına göre de etkilenmekte. Envantere girdiğinizde üstünüzdeki ağırlık ve high load, medium load ya da low load olarak yazar, high load olduğunda karakter yavaş hareket eder ve yavaş yuvarlanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı