Elden Ring'in neresi güzel?

Kratos teaşına Elden Ring'den daha güzel. Elden Ring güzel oyun ama çok amele işi. Be oyunları gerçek dünydan uzklaşıp stres atmak için oynuyorum, kratos ile ortalığı darma duman edince morlim düzeliyor, ömrüm uzuyor m Elden Ring insanı stres ediyor, sanki gerçek dünyda yeterince zorlanmıyormuşum gibi.
Dediğim gibi God of War daha güzel çünkü daha çok eğlenihorum, Elden Ring'in grafik ve atmosferi daha hoş bu arada. Misal The Witcher 3 bence bu 2 oyundan daha iyi çünkü hikayesi, atmosferi, müziği çok çok güzel. Skelede atile müzik eşliğinde etrafta dolaşmak bile bana mutluluk veriyor. Türkçe dil desteğide cabası, bu arada dil tartışmsına girmeyelim çünkü Baldur's Gate3 bile Türkçe çıktı.

The Witcher 3 > GOG of war > Elden Ring.

2 oyunuda severim ama oyum başlıktan dolayı God of War.

dipnot. oyun oynuyoruz, karın tokluğuna mücadele etmşyoruz.
Millet öve öve bitiremedi bu oyunu. Madem bu kadar övüyolar alalım dedik. 30 dk oynadım iade ettim. Bune lan? Metin2 gibi oyun. Çayırda çimende boş boş dolanıp boss kesiyorsun. Ee amaç ne? Hikaye ne? Görev ne? Bu oyunu beğenenler ciddi mi yoksa bende mi sıkıntı var? Amaç ne abi bu oyunda? Ben niye boş boş çayırda dolaşıp bosslarla fightlıyorum? Bütün oyun bu mu? Bende RDR2 gibi sandım millet bu kadar övünce. RDR2'yi 5 kere dibine kadar oynayarak bitirdim şu oyunu ise 30 dk zor oynadım. Bu oyunu iyi yapan şey ne? Benim nazarımda GTA San Andreas bu oyundan kat be kat iyidir.
bu oyunlar boş vakti bol olup başka işi olmayanlar için ideal. yüzlerce saat oyna oyma dur.
Yorumlarınızdan amacınızın ne olduğunu kolayca anlayabiliyorum. Ya öfkelisiniz herhangi bir olaydan ötürü ya da ''toxic''lik yapmak ayrı bir keyif veriyor. Onlarca arkadaşımız size cevap veriyor ve tatmin oluyorsunuz. Hepsi bir ihtimal, bana kalırsa güçlüler de.
- Yine de yorumumu yapayım -
Oyunları kolay kolay birbiriyle kıyaslamam çünkü her oyunun amacı ve vermek istediği farklıdır. Elden Ring ile GTA V kıyaslanamaz mesela. Fakat şöyle kıstaslar olabilir *senaryo derinliği, *vuruş animasyonları kalitesi, *oyunculukların bize geçmesi, *müziklerin büyülemesi... Sadece eleştirmeyelim lütfen. Dayanaklarımız olsun ki ciddiye alınabilelim.
bana göre oyunların 1 amacı bar boş zamanımı zevkle geçirmek, ben oyunlara bana ne kadar zevk veriyor ona bakarım bu yüzden her oyun benim nazarımda zevk verme sırasına göre dizilir o yüzden her oyun benim içim oyundur, oyun, oyundur. türü beni alakadar etmez, ne kadar zev veriyor ona bakarım.
god of war daha fazla zevk beri bu yüzden bence god of war daha iyi bir oyun. ha red alert 2 bu 2 oyundan daha fazla zebk verdi zamanında bu yüzden eed alert 2 bence bu iki oyundan da iyi. fifa 2005 red alert 2 den daha çok zevk berdi bence diğerlerinden daha iyi. veya age of empires 2 diğerlerine nazaran daha çok daha zevk sıralasında üste çıktı.
veya bfme2 bana daha çok zevk bermişti o daha da üst sıralarda. call of duty mw2 daha üst sıralarda benim için veya assassin's creed unity bunlardan daha çok sevmiştim.
oyun bunlar bana yaşattığı zevke bakarım. daha detaylı tartışmaları beni aladar etmrz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı