Elden Ring'in Xbox Game Pass'e gelme ihtimali var

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Xbox oyun üreticisi deneyimi ve ekosisteminden sorumlu başkan yardımcısı Sarah Bond şöyle Tweet attı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Tweet ile birlikte Elden Ring'in Game Pass'e geleceği söylentileri ortaya çıktı. Sizce bu öylesine bir Tweet mi yoksa oyun gerçekten Game Pass'e geliyor mu?

Artık Game Pass almayı düşünmüyordum. Eğer gelirse alırım sistemi aldığımda.

Canı sıkılmış, ufak bir bilmece sorası gelmiş diye yorumladım. Activision satın alımıyla birlikte Sekiro'nun Game Pass'e geleceğine kesin gözle bakan bir kesim "Sekiro gelirse diğer From Software oyunları da gelebilir!" heyecanına kapılmış.
Ayrıca gerçek olsa bile Sony, From Software'in %14,09'una sahip olduğu için böyle bir durumda araya giremez mi ?

Bu arada şimdi aklıma geldi gelirse bence konsol ile clouda gelir GTA'da yaptıkları gibi.

Bu mantıklı, PC de deli gibi satılırken tamamen Xbox'a çıkması abartı olur ama işte işin ucunda Microsoft olunca insan ne kadar abartabileceklerini kestiremiyor.

Bu mantıklı, PC de deli gibi satılırken tamamen Xbox'a çıkması abartı olur ama işte işin ucunda Microsoft olunca insan ne kadar abartabileceklerini kestiremiyor.

Umarım öyle yapmazlar. Bence bu kadar büyük bir oyun ister Cloud + Xbox + PC gelsin 3-4 ay durup da gidebilir.

Cod ve elden ring gelse keşke ya benim ekime kadar üyelik var ama gerekirse uzatırım yeterki gelsinler.

Boşuna 500 verdik herhalde neyse şahsen üyelik ile oynamak yerine istediğim zaman açar oynarım Elden Ring'i. Zaten CS:GO sağ olsun Elden Ring beleşe geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…