raptam Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #1 Hocam ben bosslara yenildikçe motivasyonumu ondan alıyordum, yanına bir kere daha sarılmaya gittiydim ama kaybolmuş. Hikayede bir şey oldu da ben mi kaçırdım?
Hocam ben bosslara yenildikçe motivasyonumu ondan alıyordum, yanına bir kere daha sarılmaya gittiydim ama kaybolmuş. Hikayede bir şey oldu da ben mi kaçırdım?
A Am3t1st Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ekim 2024 #2 Maliketi yenersen veya fia görevini ilerletmeden erdtreeye gidersen görevi iptal oluyor.
raptam Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 Am3t1st dedi: Maliketi yenersen veya fia görevini ilerletmeden erdtreeye gidersen görevi iptal oluyor. Genişletmek için tıkla... Her şeyimi kaybettim... onu geri getiremez miyim?
Am3t1st dedi: Maliketi yenersen veya fia görevini ilerletmeden erdtreeye gidersen görevi iptal oluyor. Genişletmek için tıkla... Her şeyimi kaybettim... onu geri getiremez miyim?
A Am3t1st Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2024 #4 Modlara bakındım ama öyle bir mod bulamadım. New Game Plus veya yeni oyuna başlarsan tekrar gelir. Onun haricinde bilmiyorum.
Modlara bakındım ama öyle bir mod bulamadım. New Game Plus veya yeni oyuna başlarsan tekrar gelir. Onun haricinde bilmiyorum.
raptam Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 Am3t1st dedi: Modlara bakındım ama öyle bir mod bulamadım. New Game Plus veya yeni oyuna başlarsan tekrar gelir. Onun haricinde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Usta buldum onu mutluyum artık
Am3t1st dedi: Modlara bakındım ama öyle bir mod bulamadım. New Game Plus veya yeni oyuna başlarsan tekrar gelir. Onun haricinde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Usta buldum onu mutluyum artık
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #6 raptam dedi: Usta buldum onu mutluyum artık. Genişletmek için tıkla... Sarılmaya devam edin hocam benim yerimede sarılın.
raptam dedi: Usta buldum onu mutluyum artık. Genişletmek için tıkla... Sarılmaya devam edin hocam benim yerimede sarılın.