Elden Ring'te mod yapılmıyor

Rouly

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese günaydın yine derdime çare bulmak için buraya geldim. Son birkaç haftadır Elden Ring mod yapmayı deniyorum ama hiç başarılı olamadım. Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum ve her şeyi düzgün yaptığıma o kadar eminim bu yüzden sinirlerimi bozdu. Mod Engine'yi indirdikten sonra mod klasörüne dosyayı atıyorum ve Steam için olan launchmod_eldenring.bat'ı açıyorum ama mod olmuyor. Bir bildiği olan veya DC'den yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese günaydın yine derdime çare bulmak için buraya geldim. Son birkaç haftadır Elden Ring mod yapmayı deniyorum ama hiç başarılı olamadım. Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum ve her şeyi düzgün yaptığıma o kadar eminim bu yüzden sinirlerimi bozdu. Mod Engine'yi indirdikten sonra mod klasörüne dosyayı atıyorum ve Steam için olan launchmod_eldenring.bat'ı açıyorum ama mod olmuyor. Bir bildiği olan veya DC'den yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Online modu ve Easy Anti-Cheat kapattınız mı?

Hocam bu iki işlem başarımları etkiliyor mu? Başka ne etkileri var? Örneğin Steam'de çevrimdışı mı görünüyor? Ben Türkçe yama ve easy mod kurmak istiyorum.

Etkilemiyor hiçbir şeyi ben oynadığımda etkilememişti yani şu anda etkilemez diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı