Elden Taksitle bilgisayar nereden alınır?

Zenff

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, taksitle bilgisayar almayı düşünüyorum fakat kredi kartım yok. Elden taksit biraz araştırdıgımda sadece evkurda var ve orada da normalde 5000 bile etmeyecek bilgisayarlar 6000TL ve elden taksitle 7500 TL'ye kadar çıkıyor. Aylık 300-400TL arası taksitle elden bilgisayar alabileceğim bir yer arıyorum. Alacağım bilgisayarın beni 3-4 sene idare etmesi gerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

MediaMarkt ve Vatan'ın (Vatan'dan emin değilim) çeşitli bankalarla "alışveriş kredisi" diye bir sistemi var ama hiç kullanmadım, faiz oranlarını da bilmiyorum.

İfadeler: Ged
Evkura vereceğiniz taksit farkını ihtiyaç kredisi kullanıp onun faizine verirsiniz evkurdan daha mantıklı en azından.

Hepinize teşekkür ederim. 19 yaşındayım ve şu an kendi iş yerimizde çalısıyorum. Yani çalısıyor olarak devlette görünmüyorum (sigortalı olmadığım için) sizce bu alışveriş kredisinden faydalanabilir miyim? Daha önce kredi almayı denedigimde reddedilmişti çünkü. Bu alışveriş kredisinin farkı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…