Elder Scrolls 4: Oblivion Remake önümüzdeki haftalarda duyurulacak ve Nisan-Haziran gibi çıkacak

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Nintendo Switch 2'nin tarihini sızdıran NatetheHate, oyunun ya bu ay ya da gelecek ay duyurulacağını söyledi. Çıkış tarihi ise karışık. NatetheHate, Haziran'dan önce çıkacak derken VGC ise Nisan ayı gibi çıkacak dedi.

Oyun Unreal Engine 5 ile yapılıyor.
Yani kötü optimizasyona hazır olun. Kötü optimizasyon olmasa bile Unreal Engine'in klasikleşmiş traversal stutter yani sağda solda gezerken takılma problemlerine hazır olun. Ayrıca oyun ilk çıktığında mod desteği olmayacak. Bethesda hâla daha çağ dışı mekanikler ile önümüze gelirse mod desteği olmaması bu oyunu bitirir.

Bu Remake işi 2023'te sızmıştı ve başta Finansal yıl 2022'de Remaster olarak gösterilmişti. 2024'te ise Elder Scrolls 6, Fallout 3 Remastered gibi projeler vardı lakin görünen o ki Fallout 3 Remaster ve Elder Scrolls 6 gibi projeler ya ertelenmiş ya da iptal olmuş ve bu Remastered işi Remake olmuş. DOOM'un Year Zero DLC'si ise artık Dark Ages adında bir yeni oyun.

Kaynak:

Nintendo Switch 2'nin tarihini sızdıran NatetheHate, oyunun ya bu ay ya da gelecek ay duyurulacağını söyledi. Çıkış tarihi ise karışık. NatetheHate, Haziran'dan önce çıkacak derken VGC ise Nisan ayı gibi çıkacak dedi.

Oyun Unreal Engine 5 ile yapılıyor.
Yani kötü optimizasyona hazır olun. Kötü optimizasyon olmasa bile Unreal Engine'in klasikleşmiş traversal stutter yani sağda solda gezerken takılma problemlerine hazır olun. Ayrıca oyun ilk çıktığında mod desteği olmayacak. Bethesda hâla daha çağ dışı mekanikler ile önümüze gelirse mod desteği olmaması bu oyunu bitirir.

Bu Remake işi 2023'te sızmıştı ve başta Finansal yıl 2022'de Remaster olarak gösterilmişti. 2024'te ise Elder Scrolls 6, Fallout 3 Remastered gibi projeler vardı lakin görünen o ki Fallout 3 Remaster ve Elder Scrolls 6 gibi projeler ya ertelenmiş ya da iptal olmuş ve bu Remastered işi Remake olmuş. DOOM'un Year Zero DLC'si ise artık Dark Ages adında bir yeni oyun.

Kaynak:
Oyunu Bethesda yapıyorsa, Unreal Engine 5 olmasına şaşırırım açıkçası. Kendi kullandıkları oyun motoru modlanmaya inanılmaz açık olduğundan onu geliştirmelerini beklerdim, üzerine Skyrim Special Edition ve Fallout 4 ile gelen mod mağazası ile konsollara da mod desteğini getirmelerini saymıyorum bu mağaza ile Fallout 4 Türkçe yamasını konsollara kurabiliyordunuz hani.

Onun dışında sevindirici bir haber, beklemeye koyuldum ve umarım fiyatı da güzeldir zaten şu sıralar Bethesda oyunları oynuyorum.

@490836

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tweete göre oyunun fiyatı 80$ olacak deniyor.

Son düzenleme:
Oyununu 80 dolar yapanın hakkı korsandır çünkü. Bu oyun için Gamepass kullanmak bile bir lütuf olur şu noktada. Gamepass'le bile oyuncu sayısı dipleri görsün ki yarım oyunlara bile 80 dolar isteme hatasına düşmesinler.

Oyununu 80 dolar yapanın hakkı korsandır çünkü. Bu oyun için Game Pass kullanmak bile bir lütuf olur şu noktada. Game Pass'le bile oyuncu sayısı dipleri görsün ki yarım oyunlara bile 80 dolar isteme hatasına düşmesinler.

Ben 80 dolar olacağını sanmıyorum standart 70 dolardan çıkmıyor mu oyunlar en fazla? Eğer gerçekten 80 dolardan çıkarsa sonuna kadar haklısın ama ben şahsen Game Pass'den oynarım.

Ben 80 dolar olacağını sanmıyorum standart 70 dolardan çıkmıyor mu oyunlar en fazla? Eğer gerçekten 80 dolardan çıkarsa sonuna kadar haklısın ama ben şahsen Game Pass'den oynarım.
Bu bir iddia zaten, he yine de 80 dolardan çıkma ihtimali var zira oyun yapımcıları artık 70 doları yeterli bulmuyor.

Düzgün bir Remake oyun yapsalar da keyifle oynasak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı