Kendinesherlock Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Şu sıralar RYO tarzı oyunlara bakıyordum Oblivion'u görünce de merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.956 Makaleler 4 Çözümler 57 14 Şubat 2021 #2 Kaliteli, alınır. Biraz daha eskiye gidebilirsen Morrowind de önerebilirim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #3 Evet, alınır. Ama vuruş hissi oyunda yok, RPG öğeleri, yan görevler, ana hikayeyi falan süper. Son düzenleme: 14 Şubat 2021
Kendinesherlock Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Yamete Kudasai dedi: Kaliteli, alınır. Biraz daha eskiye gidebilirsen Morrowind de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Oblivion'Un grafikleri bile çok iyi değil Morrowind'den pek bir şey beklemiyorum yine de sağ olun.
Yamete Kudasai dedi: Kaliteli, alınır. Biraz daha eskiye gidebilirsen Morrowind de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Oblivion'Un grafikleri bile çok iyi değil Morrowind'den pek bir şey beklemiyorum yine de sağ olun.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #5 Kendinesherlock dedi: Hocam Oblivion'Un grafikleri bile çok iyi değil Morrowind'den pek bir şey beklemiyorum yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Grafik modları var onları kurabilirsiniz. Fallout New Vegas grafikleri kötü olsa da iyi bir RPG olduğu için insan oynuyor.
Kendinesherlock dedi: Hocam Oblivion'Un grafikleri bile çok iyi değil Morrowind'den pek bir şey beklemiyorum yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Grafik modları var onları kurabilirsiniz. Fallout New Vegas grafikleri kötü olsa da iyi bir RPG olduğu için insan oynuyor.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.956 Makaleler 4 Çözümler 57 14 Şubat 2021 #6 Kendinesherlock dedi: Hocam Oblivion'Un grafikleri bile çok iyi değil Morrowind'den pek bir şey beklemiyorum yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... RPG'lerde grafikler çok önemli değil bence. Ayrıca modlamayla halledilebilecek bir iş. Morrowind - Nexus Mods
Kendinesherlock dedi: Hocam Oblivion'Un grafikleri bile çok iyi değil Morrowind'den pek bir şey beklemiyorum yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... RPG'lerde grafikler çok önemli değil bence. Ayrıca modlamayla halledilebilecek bir iş. Morrowind - Nexus Mods
Kendinesherlock Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #7 Graiden dedi: Grafik modları var onları kurabilirsiniz. Fallout New Vegas grafikleri kötü olsa da iyi bir RPG olduğu için insan oynuyor. Genişletmek için tıkla... Fallout New Vegas'da var bende fakat bir Elder Scrolls oyunu oynamak istedim.
Graiden dedi: Grafik modları var onları kurabilirsiniz. Fallout New Vegas grafikleri kötü olsa da iyi bir RPG olduğu için insan oynuyor. Genişletmek için tıkla... Fallout New Vegas'da var bende fakat bir Elder Scrolls oyunu oynamak istedim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #8 Kendinesherlock dedi: Fallout New Vegas'da var bende fakat bir Elder Scrolls oyunu oynamak istedim. Genişletmek için tıkla... New Vegas beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz.
Kendinesherlock dedi: Fallout New Vegas'da var bende fakat bir Elder Scrolls oyunu oynamak istedim. Genişletmek için tıkla... New Vegas beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz.
Kendinesherlock Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #9 Yamete Kudasai dedi: RPG'lerde grafikler çok önemli değil bence. Ayrıca modlamayla halledilebilecek bir iş. Morrowind - Nexus Mods Genişletmek için tıkla... GT525M 6 GB RAM i5 2450 2.50 GHz Bu sistemde sorun çıkartır mı?
Yamete Kudasai dedi: RPG'lerde grafikler çok önemli değil bence. Ayrıca modlamayla halledilebilecek bir iş. Morrowind - Nexus Mods Genişletmek için tıkla... GT525M 6 GB RAM i5 2450 2.50 GHz Bu sistemde sorun çıkartır mı?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 14 Şubat 2021 #10 Morrowind biraz zorlama olacaktır. Oyun sadece grafikleriyle değil her yönüyle eski. Eğer çok eski oyunları ilginiz yoksa almayın. Oblivion'a gelecek olursak bence Skyrim'den daha iyi bir oyun. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Morrowind biraz zorlama olacaktır. Oyun sadece grafikleriyle değil her yönüyle eski. Eğer çok eski oyunları ilginiz yoksa almayın. Oblivion'a gelecek olursak bence Skyrim'den daha iyi bir oyun. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et