Elder Scrolls Online alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Full stack
Merhaba, bu aralar sınavlarım da bittiği için boş kafayla uzun süreli bir oyun oynamak istiyorum. Aklımda Elder Scrolls Online vardı. Ancak yorumlara baktığımda bazıları aşırı beğenmişken bazıları da sakın almayın demiş. Beğenmeme sebepleri arasında az miktarda "sadece yürüme ve konuşma oyunu" tarzı, çok fazla miktarda ise "tamamen paraya bağlı bir yerden bir yere geçmek için bile para istiyor" tarzı yorum gördüm. Eğer gerçekten oyunu aldıktan sonra para harcamam gerekecekse onun yerine Monster hunter: World düşünüyorum. Ancak denildiği gibi paraya bağımlı değilse Elder Scrolls Online ilk tercihim olacak. Oynamış kişiler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MMORPG ve Elder Scrolls evrenini seviyorsanız güzel bir oyun, yürüme ve konuşma oyunu diyenler GTA V ile karıştırmış herhalde...

Benim gördüğüm negatif yorumların %80'i "Türkçe desteği yok" idi.

Sınavlarım bitince ben de alacağım, arkadaşla oynayacağız. 100 saat oynadıktan sonra mesajımı güncellerim belki

Son düzenleme:
Türk oyuncuların bir kısmı maalesef Levent Pekcan kafasında "hadi bir şeyler olsun artık" diyerek oyun oynuyorlar ve çoğu oyundan beklentileri GTA veya Call of Duty serilerindeki gibi aksiyon oluyor.

Ben PS4'de kısa süre oynamıştım, fena değildi ancak MMORPG'yi pek sevmediğim için devam etmedim. Ücretsiz deneme etkinlikleri oluyor, en azından onları takip edip denemekte yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…