H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #1 Huzurlu ve mutlu günler. Elder Scrolls Online dili ağır mı? Sadece ana oyunu almak istiyorum. ESO+ almayı da düşünmüyorum, yeterli midir? P2W midir? Oynayanlar fikir verirse memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Huzurlu ve mutlu günler. Elder Scrolls Online dili ağır mı? Sadece ana oyunu almak istiyorum. ESO+ almayı da düşünmüyorum, yeterli midir? P2W midir? Oynayanlar fikir verirse memnun olurum.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 Oynamadım ancak eğer ingilizcen iyi değilse almanı pek önermem. Ek olarak TES evrenine hakim olmalısın. Bu forumda türkçe içeriğe ulaşabilirsin. Anasayfa - Elder Scrolls Türk Elder Scrolls Türk, seriyi seven oyuncular arasında sohbet platformu oluşturma amacıyla kurulmuş bir topluluktur. www.elderscrollsturk.com
Oynamadım ancak eğer ingilizcen iyi değilse almanı pek önermem. Ek olarak TES evrenine hakim olmalısın. Bu forumda türkçe içeriğe ulaşabilirsin. Anasayfa - Elder Scrolls Türk Elder Scrolls Türk, seriyi seven oyuncular arasında sohbet platformu oluşturma amacıyla kurulmuş bir topluluktur. www.elderscrollsturk.com