Xleazly Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ryzen 5 5600x 16 gb ram Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Elden scrolls Skyrim Special editon mod onerisi. Oyunu yenı aldım cogu kişi modsuz oynanmaz dıyor. O yüzden mod oneribilir misiniz?
Elden scrolls Skyrim Special editon mod onerisi. Oyunu yenı aldım cogu kişi modsuz oynanmaz dıyor. O yüzden mod oneribilir misiniz?
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 19 Kasım 2024 #2 Bu konu için güzel bloglar var tavsiye ederim. Skyrim Mod Tavsiyeleri
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 Bilgisayarın özellikleri nedir? Toplu kurulan modlar var ama çoğu iyi sistem istiyor. Tek tek uğraşma diye söylüyorum.
Bilgisayarın özellikleri nedir? Toplu kurulan modlar var ama çoğu iyi sistem istiyor. Tek tek uğraşma diye söylüyorum.
Xleazly Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ryzen 5 5600x 16 gb ram Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #4 Ryzen 5 5600X RTX 3060.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #5 Xleazly dedi: Ryzen 5 5600X RTX 3060. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ATA 1881 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu paketi kullandım gayet iyiydi. ATA 1881 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu paketi kullandım gayet iyiydi. Genişletmek için tıkla... Kurarken veya farklı bir sıkıntı yaşarsanız discordları da var mod sahibinin.
Xleazly dedi: Ryzen 5 5600X RTX 3060. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ATA 1881 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu paketi kullandım gayet iyiydi. ATA 1881 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu paketi kullandım gayet iyiydi. Genişletmek için tıkla... Kurarken veya farklı bir sıkıntı yaşarsanız discordları da var mod sahibinin.
Xleazly Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ryzen 5 5600x 16 gb ram Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #6 ATA 1881 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu paketi kullandım gayet iyiydi. Kurarken veya farklı bir sıkıntı yaşarsanız Discord'ları da var mod sahibinin. Genişletmek için tıkla... Oyuna yeni başlayacagım 300 mod fazla degilmi oyuna alışabılır mıyım?
ATA 1881 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu paketi kullandım gayet iyiydi. Kurarken veya farklı bir sıkıntı yaşarsanız Discord'ları da var mod sahibinin. Genişletmek için tıkla... Oyuna yeni başlayacagım 300 mod fazla degilmi oyuna alışabılır mıyım?
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #7 Xleazly dedi: Oyuna yeni başlayacagım 300 mod fazla degilmi oyuna alışabılır mıyım? Genişletmek için tıkla... İmkanın varsa bir müddet orijinal şekilde oyna. Birkaç saat sonra oyunla ilgili aklında fikir oluşur o zaman bu mod paketini kurarsın.
Xleazly dedi: Oyuna yeni başlayacagım 300 mod fazla degilmi oyuna alışabılır mıyım? Genişletmek için tıkla... İmkanın varsa bir müddet orijinal şekilde oyna. Birkaç saat sonra oyunla ilgili aklında fikir oluşur o zaman bu mod paketini kurarsın.