ELDEST Ultra Büyük Boy ( 35gr ) Hy-510 1.93 W/m.k Termal Macun Cpu Soğutucu Ekran Kartı Cpu Gpu Ps4 Ps3 Pc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam daha önce Cooler Master HTK-002 kullanıyordum bittiği için yeni bir macuna geçmek zorunda kaldım. 30-40 lira para vardı en son hesapta onunla maliyetli bir şey alayım dedim. 30-40 liraya kaliteli bir markanın 2-3grlık versiyonlarından var mıdır acaba?
Aerocool Baraf-S AE-CTB35 3.5 gr Termal Macun arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ELDEST Ultra Büyük Boy ( 35gr ) Hy-510 1.93 W/m.k Termal Macun Cpu Soğutucu Ekran Kartı Cpu Gpu Ps4 Ps3 Pc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
termal macun araştırırken bu ürünü buldum bende fakat fiyatı piyasanın baya altında olmasına rağmen baya satılmış ve puanlaması da çok iyi nasıl oluyor bu
termal macun araştırırken bu ürünü buldum bende fakat fiyatı piyasanın baya altında olmasına rağmen baya satılmış ve puanlaması da çok iyi nasıl oluyor bu