Eldiven kasası düşüşü

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 188

Squu

Hectopat
Birkaç gundur eldiven kasasi yogun dususte sizce piyasa sonunda ne olur? Elimde var zarar da etmek istemiyorum tutayım mı satayım mı?

Elinde tut sakın satma. Eski fiyatlara geri dönecek. Çünkü Valve oyuna yeni kasa veya cache güncellemesiyle belki de operasyon getirebilir. Büyük bir güncelleme hazırlığı yapıyorlar kasaların fiyatları bence artacak.

Ben olsam tutardım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Elinde tut sakın satma. Eski fiyatlara geri dönecek. Çünkü Valve oyuna yeni kasa veya cache güncellemesiyle belki de operasyon getirebilir. Büyük bir güncelleme hazırlığı yapıyorlar kasaların fiyatları bence artacak.
Bicak fiyatlari ne olur sizce almayi planliyordum da.
Ben olsam tutardım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Banada tutmak mantikli geliyor hocam.

Peki sizce gümüş alinir mi yatirimlik bir sureligine.

27 dolarlardan buralara düştü. Stokları da az, kısa vadede düşse bile uzun vadede her türlü artacaktır.

Ekran görüntüsü 2026-01-09 150137.png

:D

30 dolar olması önemli değil hocam sizin piyasaya kaç ile girdiğiniz. 30 dolarken girdiyseniz sıkıntı. Ama 20 dolarken girdiyseniz hala kar.
Bedavaya girdim ben hocam :D bir arkadas hediye etti diyelim. Bicak fikri yoktu aklımda kasa geldikten sonra olustu ama cok dustu fiyatlar bilmiyorum. Elimde de 2 bin civari para var değerlendirmeli miyim sizce yoksa direkt bicak mi alayim.

Hocam ben bıçak eldiven sattım. Stoklamaya başladım bir müddet sonra bayıyor. Paradan para kazanmak daha cazip geldi.
Cok oynak piyasa hocam korkmuyor da degilim girmeye. Aklimda csfloattan ucuz ve ragbet goren esyalar alip steamde pahaliya satip bakiye kasma gibi bi fikir var ama okul oldugundan da ugrasamiyorum pek. Sanırım direkt bıcak alacagım ya sadece eldiven artana kadar elimdeki parayı tl olarak tutmak istemiyorum ne yapayım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı