Bicak fiyatlari ne olur sizce almayi planliyordum da.Elinde tut sakın satma. Eski fiyatlara geri dönecek. Çünkü Valve oyuna yeni kasa veya cache güncellemesiyle belki de operasyon getirebilir. Büyük bir güncelleme hazırlığı yapıyorlar kasaların fiyatları bence artacak.
Banada tutmak mantikli geliyor hocam.Ben olsam tutardım. Yatırım tavsiyesi değildir.
30 dolardı hocam be. Bende beklemeyi planlıyorum satip bicak alacaktim fakat dursun elimde ya acelesi yok.27 dolarlardan buralara düştü. Stokları da az, kısa vadede düşse bile uzun vadede her türlü artacaktır.
Eki Görüntüle 2637041
![]()
30 dolardı hocam be. Bende beklemeyi planlıyorum satip bacak alacaktim fakat dursun elimde ya acelesi yok.
Bedavaya girdim ben hocam30 dolar olması önemli değil hocam sizin piyasaya kaç ile girdiğiniz. 30 dolarken girdiyseniz sıkıntı. Ama 20 dolarken girdiyseniz hala kar.
Cok oynak piyasa hocam korkmuyor da degilim girmeye. Aklimda csfloattan ucuz ve ragbet goren esyalar alip steamde pahaliya satip bakiye kasma gibi bi fikir var ama okul oldugundan da ugrasamiyorum pek. Sanırım direkt bıcak alacagım ya sadece eldiven artana kadar elimdeki parayı tl olarak tutmak istemiyorum ne yapayım?Hocam ben bıçak eldiven sattım. Stoklamaya başladım bir müddet sonra bayıyor. Paradan para kazanmak daha cazip geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.