Eldorado.gg güvenilir mi?

SiyahiBeyfendi

Hectopat
Daha önce bununla ilgili bir konu açılmış ama çok eski olduğu için tekrar açıyorum.

Seçeneklerim şunlar:

• 9.99 dolara Roblox'tan Premium + 1000 Robux almak
  • 9.99 dolara Eldorado'dan 1558 Robux almak, ama 7 gün gelmesini beklemek
Premium üyelik ve oyun içi fırsatlar ile marketteki indirimler nedeniyle Premium almayı düşünüyorum. Ayrıca, elbise satma olayını da cazip buldum.

Eldorado yurt dışı bir site olduğu için şu anlık oradan almak istemiyorum.

Eldorado'dan Robux aldınız mı? Güvenli mi? Veya Eldorado'dan hangi satıcıyı önerirsiniz?

Daha önce bununla ilgili bir konu açılmış ama çok eski olduğu için tekrar açıyorum.

seçeneklerim şunlar:

• 9.99 dolara Roblox'tan premium + 1000 Robux almak
  • 9.99 dolara Eldorado'dan 1558 Robux almak, ama 7 gün gelmesini beklemek
Premium üyelik ve oyun içi fırsatlar ile marketteki indirimler nedeniyle premium almayı düşünüyorum. Ayrıca, elbise satma olayını da cazip buldum.

Eldorado yurt dışı bir site olduğu için şu anlık oradan almak istemiyorum.

Eldorado'dan Robux aldınız mı? Güvenli mi? Veya Eldorado'dan hangi satıcıyı önerirsiniz?

Sizin sorunuzla alakasız fakat ben eldorado da satıcı profili oluşturmaya çalışırken perma ban yedim :(

Güvenebileceğim ucuza premium satan veya Robux satan bir site öneriniz var mı?

Hocam İtemsatış üzerinden sanırım 190 liraya 1000 Robux almıştım. Eğer alacaksanız güvenilir satıcıdan almayı ve satın alırken ekran kaydı almayı unutmayın. Site zaten kendisi uyarıyor.

Hocam İtemsatış üzerinden sanırım 190 liraya 1000 Robux almıştım. Yine aynı paralara geliyor. Eğer alacaksanız güvenilir satıcıdan almayı ve satın alırken ekran kaydı almayı unutmayın. Site zaten kendisi uyarıyor.

İtempazar veya İtemsatış'dan almak istemiyorum 4 kere kullandım 4'ündede dolandırıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı