Ele oturan mouse nasıl bulunur?

proflie

Megapat
Daha fazla  
Yıllarca Bloody V7 kullandım başka farelere geçmeyi denedim alışamadım ama artık değiştirmem gerekiyor. Bloody çok eski bir model ve metal ayaklar sürtünmeye engel olduğu için sinir bozucu ama elime tam oturuyor. Sadece bunun için yıllarca kullandım.

Geçen yıl SteelSeries Rival 3 kullandım avuç içinde boşluk kalıyor. Şu an Razer Basilisk V3 kullanıyorum ele oturmuyor, kısa süre kullanımda bile bileğim ağrıyor. Daha yüksek ve kıvrımlı bir mouse mi tercih etmeliyim? Razer DeathAdder V2 alacağım ondan umutluyum ama onunda sadece Essential modeli satışta V2 bulamadım. Zowie EC1 tasarımına bakınca tam oturacakmış gibi hissediyorum ama o da stokta yok. Başka önerileriniz olursa alıp deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denemeden anlayamazsınız yada ürünün tam boyutunu bulmanız lazım mesela benim eski mouse şu aşağıdaki Hp 200'dü, yıllarca kullandım ele müthiş oturuyor kalıp gibi resmen şeklinden anlarsın zaten. Pc başında çok oturduğumdan bileği rahatlatmak için dikey mause alınca abime vermiştim oda memnun kaldı ucuz bir ürün ama bu tarz bir oyuncu mause alacak olsam bu tipte mause bakardım yine boyut olarak.

Mağazalara gidip deneyerek.

Bulunduğum yerde bir mağaza var çok çeşit yok.

Teşekkürler bayağı işe yaradı.

Bütçeni yazmamışsın. ATK Z1 bak palm için.

Mouselara çok harcama yaptım fiyat ne kadar düşükse o kadar iyi olur ama elime tam uyumlu bir ürün varsa terchi ederim 10k gibi çok uçuk rakamlar olamayacak şekildeyse. Maksimum 5K çıkabilirim ama dediğim gibi 2-3'e bulup halletmeye çalışıyorum.

Merhaba bu konu eski hatta biraz konu dışına çıkyorum ama mouseden memnun musunuz almayı düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…