Çözüldü Ele ulaşmamış banka kartın kart numarası nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Akbank kart söylemiştim internet üzerinden. Görüntülü şekilde konuşup kartı çıkardım. Kartım evime geldi. Ama üzerinde kart numarası bulunmuyor. Üzerinde adım ve son kullanma tarihi bulunuyor. CV bile yok üzerinde. Bu bilgileri nasıl öğrenebilirim? Uygulama üzerinden diğer kartlarım arasında para transferi vs için kullanabiliyorum şu an yalnızca.

Çözüm
Akbank mobil uygulamasına girdikten sonra "tümü" seçeneğine tıklayınız ve daha sonra üst tarafta "kartlarım" yazısına tıklayın, orada kartınıza bağlı olan hesabın üstüne tıklayın, son olarak yukarıdaki "kilit" ikonuna bastığınızda görebilirsiniz.

Son kısımdaki kilit ikonu olarak bundan bahsetmekteyim;
Juzdan üzerinden öğrenebilirsiniz, dijital kart almışsınız.

Akbank mobil uygulamasına girdikten sonra "tümü" seçeneğine tıklayınız ve daha sonra üst tarafta "kartlarım" yazısına tıklayın, orada kartınıza bağlı olan hesabın üstüne tıklayın, son olarak yukarıdaki "kilit" ikonuna bastığınızda görebilirsiniz.

Son kısımdaki kilit ikonu olarak bundan bahsetmekteyim;

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam kilit butonu bende gözükmüyor. Dediğiniz yerdeyim ama sadece üç nokta bulunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…