by_hunter Megapat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:32 #1 Merhaba, beyaz eşya alacağım. electrobeyazshop.com güvenilir mi?
Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 807 Çözümler 18 Yer Adana Salı 15:48 #2 Güvenilir gibi duruyor. Verdikleri adres bilgilerinde dükkanları da var. Şahsen alacaksanız direkt dükkandan almanız daha iyi olur.
Güvenilir gibi duruyor. Verdikleri adres bilgilerinde dükkanları da var. Şahsen alacaksanız direkt dükkandan almanız daha iyi olur.
by_hunter Megapat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:15 #3 Ewmirk1 dedi: Güvenilir gibi duruyor. Verdikleri adres bilgilerinde dükkanları da var. Şahsen alacaksanız direkt dükkandan almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kredi kartı ile alacağım herhalde dolandirilma gibi birşey yasamam Bilgilendirme: sipariş geçtim ertesi gün servis getirip kurulum yaptım güvenilir++ Son düzenleme: Çarşamba 22:36
Ewmirk1 dedi: Güvenilir gibi duruyor. Verdikleri adres bilgilerinde dükkanları da var. Şahsen alacaksanız direkt dükkandan almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Kredi kartı ile alacağım herhalde dolandirilma gibi birşey yasamam Bilgilendirme: sipariş geçtim ertesi gün servis getirip kurulum yaptım güvenilir++
Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 807 Çözümler 18 Yer Adana Çarşamba 23:28 #4 by_hunter dedi: Bilgilendirme: sipariş geçtim ertesi gün servis getirip kurulum yaptım güvenilir++ Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
by_hunter dedi: Bilgilendirme: sipariş geçtim ertesi gün servis getirip kurulum yaptım güvenilir++ Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.