ELEGOO Centauri Carbon CoreXY $299

ELEGOO Centauri Carbon CoreXY $299
Az önce ürünün fiyatı duyuruldu, CoreXY için inanılmaz bir fiyat.

elegoooo.jpg

-------------------------------------

Patron çıldırmış... Bu da (Sadece Elegoo Centauri) $199 ama bunu beklemek gerek sanırım, Livestream'de Ağustos, Eylül belki denildi...

e2.jpg

Son düzenleme:
Türkiye için tahmini stoklara giriş tarihi nisan başıymış ama fiyat ile ilgili bir bilgi henüz yok. Flashforge 5m pro ve anycubic s1'in türkiye fiyatlarını düşünürsek, bu printer'ın 15 bin altında olması gerekiyor.

@bados123 Evet bence de daha pahalı olur ama oran orantı yapınca 15 mantıklı oluyor, belki bir değişiklik olur da bu sefer şaşırırız. Elegoo bizi fiyatla şaşırttı, sıra 3dteknomarket'te

Olmasını beklediğim fiyatı 15000TL. Altını beklemem, üstüne çıkmasınlar yeter.

Kobra S1, 20000TL; açıkçası ben S1'i daha çok beğendim. Live streamde $400 dolar deselerdi S1 siparişi verecektim, şimdi top CC için distribütörde.

CC'nin TR fiyatı 15000 gibi olursa CC, S1'e yaklaşırsa S1 derim.

Son düzenleme:
Livestreamde diğer Elegoo sitelerinde de aynı fiyat olacağı söylenmişti ama baktığımda AB sitesinde bir ana fiyat bir de indirimli fiyat gözüküyor, Amerika sitesinde sadece lansman fiyatlı ilan mevcut. Bu durumda bizde de daha pahalı olabilir hatta 16.5K gibi düşünmek daha iyi gibi.

Screenshot 2025-02-17 195149.jpg

Renki baskı modulü de sonbaharaymış.

ccms.jpg

10 Nisan Güncelleme: Gene bir hayal kırıklığı.

cc.jpg

cc.jpg

Son düzenleme:
Livestreamde diğer ELEGOO sitelerinde de aynı fiyat olacağı söylenmişti ama baktığımda ab sitesinde bir ana fiyat bir de indirimli fiyat gözüküyor, Amerika sitesinde sadece lansman fiyatlı ilan mevcut. Bu durumda bizde de daha pahalı olabilir hatta 16.5k gibi düşünmek daha iyi gibi.

Eki Görüntüle 2426203

Renki baskı modulü de sonbaharaymış.

Eki Görüntüle 2426519

10 Nisan güncelleme: Gene bir hayal kırıklığı.

Eki Görüntüle 2465471

Eki Görüntüle 2465474

Hocam konudan tamamen alakasız ama S1 kobra combo satın alıp ams ile yazıcıyı ayrı ayrı satarak aldığım fiyata satabilir miyim acaba? Belki hatırlarsınız aldığım p1s kargoda camı kırılınca A1 combo almıştım, o makineyi AMS'sini ayrı olarak satarak 24 bine sattım.

Neden Türkiye fiyatı fazla bunun ayıp değil mi ya? Bambu PS1 fiyatı daha tutarlı (O ada pahalı ama bu çok uyumsuz zamlı Türkiye'de.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı